Caracteristica Fun Mode din seria Galaxy A are 2,5 miliarde de utilizări

182
Caracteristica Samsung Fan Mode
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a dezvăluit că Fun Mode – Modul de Distracție, o caracteristică care integrează lentilele AR de la Snapchat în aplicația proprietară pentru cameră a seriei Galaxy A, a fost folosit de peste 2,5 miliarde de ori de la lansarea sa în 2021. Disponibilitatea modului distracție poate varia în funcție de dispozitiv și regiune.

Cu Samsung Fun Mode, utilizatorii din seria Galaxy A pot face fotografii și videoclipuri din aplicația proprie pentru cameră, aplicând lentile jucăușe și ciudate pentru a crea orice moment într-un conținut distractiv și unic pe care să îl împărtășească prietenilor sau să îl încarce pe rețelele de socializare.

Fun Mode este rezultatul viziunii Samsung și Snap de a folosi tehnologii noi pentru a oferi experiențe plăcute cu telefonul. Modul de Distracție are Camera Kit Snap, permițând companiilor și dezvoltatorilor să aducă puterea realității augmentate Snap în propriile aplicații. Acum, Modul de Distracție s-a extins și la dispozitivele din seria Galaxy F și Galaxy M. Momentan este disponibil doar pe anumite modele din aceste serii.

Peste 2,5 miliarde de utilizatori pentru Samsung Fun Mode

Utilizatorii Galaxy caută în mod constant noi moduri de a-și exprima creativitatea”. A spus Woncheol Chai, EVP și șeful echipei de planificare a experienței la Mobile eXperience Business, Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Samsung inovează în mod constant pentru a le permite utilizatorilor să facă mai mult din ceea ce le place. De aceea, continuăm să ne dezvoltăm parteneriatul cu Snap, una dintre cele mai mari și mai creative platforme de realitate augmentată”.

Snapchat este o aplicație și un serviciu american de mesagerie instantanee multimedia dezvoltat de Snap Inc. În iulie 2021, Snapchat avea 293 de milioane de utilizatori activi zilnic. În medie, peste patru miliarde de Snaps sunt trimise zilnic.

Samsung și Snap au lucrat pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume experiențe mai captivante și localizate. În 2021, au lansat lentile AR (augmented reality) specifice regiunii în India și, de atunci, s-au extins în alte țări, inclusiv Germania, Indonezia, Brazilia, Filipine și Mexic.

Peste 250 de milioane de utilizatori Snapchat interacționează cu realitatea augmentată în fiecare zi. Suntem încântați că aceste experiențe încântă și rezonează cu comunitatea Samsung Galaxy”. A spus Ben Schwerin, SVP Conținut și Parteneriate la Snap.

Pe lângă seria Galaxy A, Samsung și-a adus capacitățile camerei în aplicația Snapchat de pe dispozitivele emblematice Galaxy. Este vorba despre anumite modele din seriile Galaxy S, Galaxy Note și Galaxy Z care au primit Samsung Fun Mode. În acest fel permite utilizatorilor să se bucure de o rezoluție mai bună, alături de funcții inovatoare, cum ar fi super noapte și zoom fluid, astfel încât să poată realiza fotografii impresionante și un conținut de calitate.