O nouă caracteristică One UI 2.0 va include sugestii pentru Emoji

758
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung va face anunțuri majore legate de software la conferința dezvoltatorilor săi luna viitoare. Atunci vom putea vedea ce poate și ce face interfața One UI 2.0. Tot atunci gigantul high-tech sud-coreean va da mai multe detalii și va prezenta probabil și planurile sale privind implementarea noului sistem de operare Android 10.

După cum probabil vă așteptați, vor fi câteva funcții noi incluse în One UI 2.0. Conform informațiilor una dintre aceste caracteristici vor fi sugestiile și predicțiile Emoji. Pe măsură ce tastați pe smartphone, One UI 2.0 va încerca să ghicească ce emoji puteți utiliza în continuare și vă va arăta aceste sugestii în timp ce tastați. Conform Sam Mobile, acesta lucru va fi un plus distractiv pentru tastatura Samsung.

Sugestiile Emoji vor face parte din One UI 2.0

Aceasta nu va fi cu adevărat o caracteristică de ultimă generație. Există nenumărate aplicații de mesagerie care arătă sugestii și predicții Emoji. KakoTalk, o aplicație de mesagerie sud-coreeană care este destul de populară în toată Asia, este un astfel de exemplu. Linia pe care vrea să meargă Samsung este însă alta.

Funcționalități similare au fost oferite de mult timp și de către terțe părți. Oferind această caracteristică cu ajutorul tastaturii native Samsung se va asigura că utilizatorii au mai puține motive să se abată de la tastatura sa. Unele dintre aceste funcții Emoji vor intra în interfața Samsung One UI 2.0. Va trebui să așteptăm să vedem cât sunt de specifice la SDC 2019 din 29-30 octombrie de la San Jose Convention Centre.

San Jose este centrul economic, cultural și politic din Silicon Valley și cel mai mare oraș din nordul Californiei. Cu o populație de 1.030.119 în 2018, este al treilea cel mai populat oraș din California, după Los Angeles și San Diego și al zecelea cel mai populat din SUA.

De curând am putut vedea Android 10 și One UI 2.0 testate pe un Samsung Galaxy S10. Videoclipul a arătat o privire asupra noului sistem de gesturi pe care Android 10 îl aduce pe piață. Google a reușit să impună ca producătorii de smartphone-uri să aducă aceste gesturi de navigație pe dispozitivele lor.

Cel puțin în acest moment design-ul interfeței One UI în sine nu pare să se fi schimbat prea mult. Nu trebuie să uităm că din ce am văzut pe Galaxy S10, cu Android 10 și One UI, acest lucru a fost probabil o dezvoltare timpurie a One UI, este posibil ca lucrurile să se fi schimbat pe parcurs. Vom afla cu siguranță luna viitoare când Samsung dezvăluie One UI 2.0 la SDC 2019.