4 caracteristici ascunse ale lui Note 9 de care trebuie să știi

2310

Cel mai recent și cel mai mare phablet de la Samsung, Galaxy Note 9 este acum disponibil. Dispozitivul vine după smartphone-ul companiei sud-coreene Galaxy S9, care nu a avut succesul scontat de producător. La fel ca dispozitivele precedente Note, Galaxy Note 9 continuă să se bazeze pe varianta mai mare a ultimului smartphone lansat de Samsung. Inspirat din Galaxy S9+, Note 9 are propriile îmbunătățiri și caracteristici care îl fac un instrument perfect pentru utilizatorii de putere.

Site-ul MySmartPrice scoate în evidență patru caracteristici, despre care se știu mai puține lucruri, ale telefonului Note 9. În acest articol vă vom prezenta și evidenția aceste caracteristici ascunse ale phablet-ului Samsung Galaxy Note 9.

Galaxy Note 9: S Pen Remote Control

Datorită noului S Pen cu conectivitate Bluetooth, Galaxy Note 9 poate fi utilizat ca telecomandă mobilă. Dacă utilizați Note 9 pentru prezentare de diapozitive, butonul fizic de pe S Pen poate fi apăsat pentru a schimba slide-urile.

Galaxy Note 9 este perfect pentru utilizatorii de putere care se află în mișcare. Abilitatea de a schimba diapozitivele de prezentare prin utilizarea S Pen-ului este foarte la îndemână pentru mulți. Sigur, o caracteristică care va avea utilizatori mai puțini, dar care se vor bucura de această nouă facilitate.

IPIngress Protection. În certificarea „IP68” numărul 6 înseamnă că telefonul este protejat complet împotriva oricărui tip de pătrundere a prafului. În ceea ce privește numărul 8, aceasta indică faptul că telefoanele sunt rezistente la intrarea apei. Dar numai timp de 30 de minute, până la o adâncime 1,5 m și numai în apă proaspătă.

Galaxy Note 9: S Pen-ul este rezistent la apă

Smartphone-ul în sine vine cu o certificare IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor par să nu știe că stiloul S Pen are, de asemenea, o certificare IP68. Acest lucru înseamnă că dacă scăpați din neatenție stylusul cu Bluetooth în apă, acesta nu se va îneca. În plus, rezistența la apă a telefonului nu este compromisă atunci când S Penul este scos din slot și intră apă acolo. Poate nu pare un lucru mare, dar din punct de vedere ingineresc este o realizare relativ dificil de pus în practică.

Galaxy Note 9: Gigabit + LTE

Aceasta este o altă caracteristică extraordinară pentru Galaxy Note 9. Este foarte utilă mai ales pentru cei care locuiesc pe piețele dezvoltate precum SUA, Japonia și alte astfel de țări. Note 9 conține un modem LTE capabil de viteze de downlink de 1,2 Gbps. Aceste viteze sunt posibile de multe ori numai pe hârtie. Modemul avansat aflat în Galaxy Note 9 va fi capabilă să funcționeze foarte bine într-o rețea în zone cu acoperire directă și va oferi viteze mai mari de descărcare LTE în comparație cu alte smartphone-uri concurente.

Galaxy Note 9: Suport de încărcare USB-PD

Dacă citiți cu atenție fișa tehnică oficială a lui Galaxy Note 9 mai observați ceva. Veți vedea că phabletul Note 9 acceptă doar Adaptive Fast Charging și Quick Charge 2.0. Cu toate acestea, în afară de aceste două tehnologii de încărcare rapidă, Note 9 are și suport USB-PD (Power Delivery). Aceasta înseamnă că, atunci când este încărcat cu un încărcător USB-PD, Note 9 se va încărca mai repede.

Este o caracteristică relativ minoră, dar Galaxy Note 9 susține trei dintre cele mai importante tehnologii de încărcare rapidă. Dacă nu aveți încărcătorul cu dvs., Note 9 poate fi încărcat cu încărcătorul prietenului sau colegului de birou.

Având în vedere că este cel mai bun smartphone Android emblematic, trebuie să spunem că Samsung a făcut o treabă excelentă cu succesorul lui Galaxy Note 8.