One UI 6.0 aduce trei caracteristici cheie la Samsung Calendar

214
Samsung Calendar App
Sursa foto: sammyfans.com

Ocupat până peste cap cu lansarea seriei Galaxy S24, Samsung nu uită nici de alte lucruri. Compania încă mai lansează interfața One UI 6.0 bazată pe Android 14 la dispozitivele eligibile. Această actualizare la interfața Samsung One UI 6.0 aduce o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri unor aplicații, printre acestea aflându-se și Samsung Calendar.

Una dintre aplicațiile care a fost reînnoită după lansarea interfeței One UI 6.0 este calendarul Samsung. Acesta oferă acum mai multă comoditate și funcționalitate pentru gestionarea programului utilizatorilor. Aplicația calendar Samsung funcționează interconectată cu alte aplicații Samsung. În acest fel utilizatorii au o experiență bună de utilizare a diferitelor funcții ale mai multor aplicații.

Calendarul Samsung oferă diverse funcții precum adăugați rapid evenimente, invitați alții la evenimente, calendare partajate, invitații din calendare de la terți, informații săptămânale despre vreme, memento-uri cu coduri de culoare, widget-uri, emoji-uri, autocolante și multe altele.

Samsung Calendar nu este disponibil online. Spre deosebire de Google Calendar, Apple Calendar sau Office 365 Calendar, toate interacțiunile cu calendarul Samsung vor avea loc doar pe telefonul sau tableta dvs. Samsung Galaxy.

Cu interfața Samsung One UI 6.0, gigantul coreean aduce noi funcții și îmbunătățiri aplicației Calendar, potrivit SammyFans. Prin aceste noutăți, Samsung își propune să ofere o experiență de utilizator mai simplă și mai intuitivă. Iată cele trei caracteristici cheie ale aplicației Samsung One UI 6.0 Calendar:

Noua vizualizare a programului. Aplicația Samsung Calendar are acum o nouă vizualizare a programului. Acum vă arată evenimentele, sarcinile și mementourile viitoare într-un singur loc, în ordine cronologică. Puteți vedea cu ușurință ceea ce ați planificat pentru acea zi, săptămână sau lună și, de asemenea, puteți adăuga elemente noi în calendar printr-o simplă atingere.

Integrarea mementourilor. Nu mai trebuie să deschideți separat aplicația Memento pentru a vedea sau adăuga mementouri, deoarece o puteți face direct din aplicația Calendar.

Mutați evenimentele cu 2 mâini. Una dintre cele mai convenabile caracteristici ale noii aplicații Calendar este capacitatea de a muta evenimente cu două mâini. În vizualizarea “Zi” sau “Săptămână”, puteți atinge lung evenimentul pe care doriți să-l mutați cu o mână, apoi folosiți cealaltă mână pentru a naviga la ziua în care doriți să-l mutați. Acest lucru facilitează reprogramarea evenimentelor fără a fi nevoie să le editați individual.