Google Calendar este acum disponibil pe ceasurile Galaxy cu Wear OS

218
Google Calendar
Sursă foto: PhoneArena

La sfârșitul anului trecut, Google a promis că va lansa mai multe aplicații pentru ceasurile inteligente bazate pe Wear OS. După lansarea aplicației Gmail pentru Wear OS săptămâna trecută, Google a lansat acum aplicația Google Calendar pentru toate ceasurile inteligente Wear OS recente, inclusiv ceasurile Galaxy compatibile Samsung.

Vă reamintim că Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt ceasurile inteligente Samsung cu sistemul de operare Wear OS 3.5 și versiuni ulterioare. Acum aplicația Google Calendar este disponibilă pe aceste ceasuri.

Ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS primesc Google Calendar

Aplicația Google Calendar este acum disponibilă pentru ceasurile inteligente Samsung Galaxy Watch prin Google Play Store. Aplicația este foarte simplă și nu are o vizualizare pe lună sau săptămâna. Calendarul este diferit de aplicația Agendă existentă pe Wear OS, care arată o listă de evenimente viitoare. Pe de altă parte, arată o vizualizare a programului evenimentelor, similară cu cea de pe telefoane.

Un aranjament mezolitic de douăsprezece gropi și un arc găsit în Warren Field, Aberdeenshire, Scoția, datat aproximativ 8.000 î.Hr., a fost descris ca un calendar lunar și a fost numit „cel mai vechi calendar cunoscut din lume”.

Google Calendar pe Galaxy Watch arată doar intrările din calendar și se sincronizează cu contul Google implicit care este utilizat pe un ceas inteligent asociat. Puteți face clic pe fiecare intrare pentru a vedea detaliile acesteia, cum ar fi memento-urile și locația, dar nu o puteți edita. De asemenea, utilizatorii pot accesa aplicația completă atingând Mai multe.

Sursă foto: SamMobile

Există și două butoane: unul care arată Evenimentul următor din calendar, iar celălalt arată Sarcinile următoare din Google Tasks. De asemenea, utilizatorii pot deschide evenimentul pe telefonul lor sau îl pot șterge din ceas. Cu integrarea Google Tasks utilizatorii își pot vedea sarcinile împreună cu evenimentele și le pot marca ca finalizate. Aplicația arată, de asemenea, imagini de fundal pentru evenimente recunoscute, cum ar fi sărbători și zile de naștere. Puteți instala aplicația pe ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 6, potrivit SamMobile.

Google și Samsung au îmbunătățit enorm Wear OS în ultimii trei ani. De asemenea, cele două companii încurajează dezvoltatorii terți să creeze mai multe aplicații pentru ceasurile inteligente Wear OS. În ultimele luni, AllTrails, Audible, Google Home, MyFitnessPal și WhatsApp au lansat aplicații pentru ceasuri inteligente Wear OS.