Caracteristici și data lansării pentru Galaxy M, confirmate de Samsung

974

Samsung India a confirmat, din greșeală sau nu, câteva detalii despre viitoarea serie Galaxy M. Samsung India pus un micro-site de publicitate pentru noua sa gamă accesibilă, care oferă detalii despre design, caracteristici și data lansării. Acest micro-site nu a apărut prea mult timp, dar a inclus câteva detalii de la șeful Samsung India, care a confirmat că aceste dispozitive vor fi vândute numai online în această țară.

Aproape toate informațiile anterioare au sugerat că seria Galaxy M ar fi prima de la Samsung cu afișajul Infinity-V. Acesta este cel care, în partea de mijloc sus a ecranului, are o zonă în formă de strop de apă unde va fi camera/camerele foto. Dispozitivul postat pe micro-site arată foarte clar această zonă din partea superioară a ecranului plat Infinity.

Samsung Galaxy M, design, caracteristici și data lansării

Acest model este cel mai probabil viitorul Samsung Galaxy M20, potrivit SamMobile, de unde vine informația. Este singurul din gama Galaxy M despre care s-a spus că are un sistem cu două camere la spate și una față. Samsung a confirmat că va avea o cameră Ultra Wide, așa cum există pe Samsung Galaxy A7 și Galaxy A9 (2018). Galaxy M30 va avea trei camere în spate, în timp ce Galaxy M10 va avea doar una.

Nu este dezvăluită capacitatea bateriei, dar se sugerează că va fi una de capacitate mare. Atât Galaxy M20 cât și Galaxy M30 ar trebui să vină ce baterii de 5.000mAh, conform informațiilor. Compania sud-coreeană confirmă, de asemenea, suportul pentru încărcarea rapidă prin portul USB de tip C.

USB-ul a fost proiectat pentru a conecta majoritatea perifericelor, precum mouse-uri, tastaturi, camere digitale, imprimante, hard-diskuri externe etc. Prin USB se poate atât comunica cât și furniza energie electrică. Un grup de șapte companii a început dezvoltarea tehnologiei USB în 1994: Compaq, DEC, IBM, Intel, Microsoft, NEC și Nortel Telecom.

Având în vedere absența benzilor de antenă pe dispozitiv, se pare că seria Galaxy M va avea o carcasă făcută din plastic. La acest lucru ne putem aștepta pentru întreaga gamă Galaxy M. Aceasta cuprinde momentan pe Galaxy M10, M20 și Galaxy M30. Cu un preț relativ accesibil, va costa sub 200 de dolari, ar fi în concordanță cu așteptările noastre. La un astfel de preț nu ar trebui să ne așteptăm la un ecran OLED.

Seria Samsung Galaxy M va fi lansată pe 28 ianuarie. Telefoanele vor fi lansate în India înainte de a fi puse la dispoziție în altă parte. Acestea vor fi vândute pe site-ul Samsung și Amazon în India.