Cinci caracteristici excelente pe seria Samsung Galaxy Note 20

1003
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cele mai recente telefoane din seria Note, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra au venit cu multe inovații semnificative pentru a vă ajuta să vă maximizați ziua. De la productivitate puternică la divertisment premium, seria Galaxy Note 20 are ceva pentru toată lumea. Ca de obicei modelul mai mare este și mai performant, dar aceste caracteristici sunt pe ambele modele.

Ecranul uimitor Dynamic AMOLED 2X și sincronizarea perfectă cu serviciile Microsoft și S Pen-ul actualizat au încântat pe toată lumea. Dar mai sunt multe alte caracteristici de descoperit despre cea mai puternică serie Samsung Note. Este vorba despre camerele foto, partajarea prin Wi-Fi sau controlul vizionării video prin Bixby.

Vă prezentăm câteva sfaturi și trucuri despre cinci caracteristici care te vor ajuta să obții maximum cu Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra.

Fotografiați mai multe momente cu Single Take

Camera aflată pe Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra prezintă o experiență îmbunătățită Single Take. Funcția bazată pe AI vă permite să capturați până la 14 tipuri de fotografii și videoclipuri simultan în cinci până la 15 secunde. Pentru a utiliza funcția, deschideți aplicația Cameră foto și atingeți modul Single Take din opțiunile meniului. Setați timpul de captare atingând cronometrul de deasupra meniului camerei și glisați bara de cronometrare la setarea dorită. Apoi, atingeți butonul declanșator, faceți panoramă și camera va captura automat cele mai bune clipuri. După terminare, atingeți miniatura de pre-vizualizare și veți vedea rezultate optimizate pentru scena pe care ați capturat-o.

Culoarea este percepția de către ochi a lungimilor de undă ale luminii. Ochiul unui om poate distinge un milion de culori diferite. Sunt și oameni care văd mai puține culori. Daltoniștii văd culoarea roșie ca verde. Sunt afectați la nivel mondial 8% bărbați și 0,5% femei.

Faceți personalitatea să strălucească în portrete. Modul modernizat Single Take din seria Galaxy Note 20 nu vă oferă doar mai mult timp pentru a filma – vă permite, de asemenea, să faceți acest lucru cu mai multe rezultatele. Color Picking Portrait – Alegerea Culorii pentru Portret a fost adăugat la Single Take. Cu această funcție Samsung  vă permite să realizați portrete similare studioului, alegând diferite culori de fundal pentru a vă evidenția subiectul.

Partajează Wi-Fi cu prietenii

Cu toții am simțit frustrarea de a partaja în mod repetat parola Wi-Fi atunci când am primit invitați. Modelele din seria Galaxy Note 20 înlătură acest inconvenient, conform NewsSamsung. Acum puteți să solicitați acces Wi-Fi de pe dispozitivele din câmpul apropiat cu anumite persoane selectate din Contacte. Prietenii care vin la tine pot primi parola de la rețeaua ta Wi-Fi pentru a se loga foarte ușor și a urmări pe smartphone tot ce vor.

Găsiți conexiunea Wi-Fi de cea mai înaltă calitate

Atunci când vă conectați la Wi-Fi în spațiile publice, seria Galaxy Note 20 vă permite foarte ușor să găsiți cel mai rapid și mai stabil semnal. Când căutați Wi-Fi, seria Galaxy Note 20 oferă informații despre cerințele de conectare și calitatea conexiunii sub numele rețelei. În acest fel găsiți cu ușurință cea mai stabilă și mai sigură conexiune de fiecare dată.

Împărtășește-ți noua melodie preferată cu un prieten

Nimic nu reunește prietenii mai mult ca dragostea pentru același gen de muzică sau aceleași melodii. Cele două smartphone-uri din seria Galaxy Note 20 simplifică împărtășirea pieselor preferate cu o experiență actualizată de partajare a muzicii. Deși anterior funcția a permis redarea muzicii numai pe dispozitivele conectate la telefonul ale unui prieten, cu seria Galaxy Note 20, puteți asculta Galaxy Buds conectat la telefonul tău și Galaxy Buds conectat la telefonul prietenului. Pur și simplu porniți Music Share, selectați Galaxy Buds+ sau Galaxy Buds Live al prietenului și ambele căști wireless vor cânta aceeași muzică.

Preia controlul asupra vizionării video cu Bixby

Seria Galaxy Note 20 vă oferă mai mult control asupra experienței de vizionare video cu ajutorul lui Bixby. În timp ce urmăriți emisiunea preferată pe telefon, puteți trece rapid pe ecranul televizorului, spunându-i lui Bixby: „Arată-mi acest show la televizor”. Puteți, de asemenea, să comutați înapoi spunând „Arată-mi din nou acest show pe mobil” pentru o experiență de vizualizare inedită.

Dacă ați ratat o scenă sau doriți să săriți înainte, cu ajutorul controlul vocal prin Bixby puteți derula, face o pauză sau reda conținut. Controlul vocal vă poate ajuta, de asemenea, să căutați ceva de urmărit, spunându-i lui Bixby să caute emisiunea ta preferată.