Caracteristici de la Galaxy S21 vor ajunge și pe alte telefoane Samsung

485
Caracteristici de la Galaxy S21 vor aparea in curand pe alte telefoane Samsung
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Seria Galaxy S21 a adus mai multe caracteristici noi care vor ajunge în perioada următoare și la alte telefoane Samsung. Cea mai recentă versiune a aplicației Clock are o funcție Track Your Sleep – dar numai în One UI 3.1. Mai mult, puteți utiliza wireless Samsung DeX pe PC, fără Miracast.

Aproape fiecare dispozitiv Samsung cu Android 11 are versiunea 3 a interfeței One UI. Doar două serii de modele au deja One UI 3.1: noua serie Galaxy S21 și Galaxy Tab S7 recent actualizat. Cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Clock poate fi instalată acum pe orice telefon – dar numai în interfața One UI 3.1 și are o funcție cu totul nouă: Urmăriți-vă somnul – Track Your Sleep.

Samsung a actualizat recent aplicația Clock la versiunea 12.0.05.7. Puteți să actualizați manual aplicația dacă accesați Setări în Ceas, atingeți Despre ceas și apoi atingeți Actualizare.

Caracteristici de la Galaxy S21 trec de la alte modele

Odată actualizat, One UI 3.1 arată o caracteristică complet nouă: Track Your Sleep – Urmăriți-vă somnul. Apoi puteți utiliza aplicația nu numai ca ceas cu alarmă, ci și pentru a vă regla mai bine propriile tipare de somn. Vă puteți seta ora de culcare și, dacă este necesar, puteți efectua anumite setări automat. Integrarea cu Smart Things a fost oferită, astfel încât să puteți diminua automat luminile de acasă, de exemplu.

Miracast este un standard pentru conexiunile wireless introdus în 2012 de Wi-Fi Alliance. Aproximativ poate fi descris ca „HDMI prin Wi-Fi”, înlocuind cablul de la dispozitiv la ecran. Dispozitivele certificate Miracast pot comunica între ele, indiferent de producător.

Samsung DeX pe PC. Anul trecut, One UI 2.5 a oferit opțiunea de a folosi Samsung DeX wireless. Adică, puteți utiliza desktopul DeX prin Miracast pe dispozitive compatibile. Acest lucru nu funcționează peste tot sau, uneori, sunt probleme. În One UI 3.1 de pe Galaxy S21, puteți conecta wireless DeX la computerul dvs. prin rețeaua Wi-Fi fără Miracast.

Funcționează la fel ca DeX prin USB. Instalați aplicația Samsung DeX pe computer. Apoi, accesați DeX pe telefonul dvs. prin fereastra de notificare, unde aveți acum opțiunea DeX pe PC. Potrivit GalaxyClub, opțiunea de a utiliza DeX prin Miracast este acolo, sub titlul DeX pe televizor sau monitor.

Samsung DeX pe PC și urmărirea somnului dvs. sunt caracteristici disponibile pe Galaxy S21 cu One UI 3.1. Ne așteptăm ca toate telefoanele Samsung care au sau vor fi actualizate la Android 11 să primească One UI 3.1. Faptul că One UI 3.1 nu va rămâne exclusiv pentru Galaxy S21 a fost deja confirmat de actualizarea de pe seria Galaxy Tab S7. Prin urmare, este o chestiune de timp până când îl puteți utiliza DeX pe PC wireless și pe seria Galaxy S20 și Galaxy S10.