Noi caracteristici de securitate primite de Samsung Good Lock

68
Samsung Good Lock a fost lansat in mai multe tari
Sursa foto: via tizenhelp.com

Samsung Good Lock este o suită de aplicații care vă permite să reproiectați aspectul și senzația dispozitivului dvs. Galaxy. Puteți personaliza ecranul de pornire și de blocare, aspectul aplicațiilor recente, cadranul ceasului, panoul Setări rapide și multe altele. Ceea ce este diferit la Good Lock de alte aplicații de personalizare este numărul de opțiuni pe care le are și cât de bine funcționează împreună.

Aplicația Good Lock nu este disponibilă pe Google Play Store. Trebuie descărcată din Samsung Galaxy Store, preinstalat pe toate dispozitivele Samsung. Lansați aplicația Galaxy Store, căutați Good Lock și instalați-o de acolo. Acum aplicația Samsung Good Lock primește o nouă actualizare cu versiunea 2.2.04.95. Noua actualizare se concentrează pe îmbunătățirea funcționalității și securității, SammyFans. Actualizarea introduce două îmbunătățiri cheie pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator.

Odată cu noua actualizare, procesul de instalare și ștergere a aplicațiilor plug-in din Good Lock a fost îmbunătățit. Această modificare are scopul de a simplifica experiența utilizatorului pentru a o face fără erori. Utilizatorii se pot aștepta la un proces mai eficient și mai ușor de utilizat atunci când își gestionează aplicațiile plug-in. Actualizarea suitei Good lock abordează, de asemenea, problemele de securitate prin rezolvarea unor probleme specifice pentru a proteja datele utilizatorilor și asigurând o experiență sigură pentru toți utilizatorii Good Lock.

Samsung Good Lock este disponibilă în peste 40 de țări la nivel global. Momentan nu este disponibilă în România. Good Lock este disponibilă doar pe telefoanele emblematice Galaxy și pe cele de ultimă generație din seria Galaxy A.

Good Lock joacă un rol cheie pentru mai multe tipuri de plugin-uri precum NavStar, QuickStar, LockStar, Camera Assistant și multe altele. Cu aceste plugin-uri, utilizatorii pot efectua mai multe personalizări pentru interfața de utilizare a smartphone-ului. Deci, dacă aveți unele probleme în timp ce utilizați oricare dintre funcțiile Good Lock sau doriți să obțineți unele îmbunătățiri de performanță, atunci ar trebui să instalați cea mai recentă actualizare Good Lock.

Actualizarea Samsung Good Lock 2.2.04.95 este disponibilă în Galaxy Store cu o dimensiune a pachetului de instalare de 12,73MB. Pentru a instala noua actualizare trebuie să mergeți în Galaxy Store -> Opțiune de meniu -> Actualizări. Vedeți pe I❤️Samsung ce este Samsung Good Lock și cum vă poate personaliza telefonul Galaxy!