Caracteristicile lui Galaxy J8 apărute înainte de prezentarea oficială

1768

Samsung are o grămadă de smartphone-uri în lucru pentru 2018 din seria Galaxy J, dar nici unul nu a fost încă prezentat oficial. Acum au apărut câteva din specificațiile lui Samsung Galaxy J8. Am scris recent despre Galaxy J3 și J4 dar și despre Galaxy J6, care au apărut recent pe diferite platforme de testare și am văzut valorile de referință rezultate în urma acestor teste.

Cel mai nou smartphone din seria Galaxy J, care a fost reperat pe un procesor etalon de referință, este modelul Samsung Galaxy J8 un model de la vârful acestei game. Nu este sigur că dispozitivul va fi într-adevăr numit Galaxy J8, dar este clar că SM-J800FN există și este destinat pieței europene. Nu este clar când Samsung va anunța aceste smartphone-uri și cât de mult vor costa, dar aceste scurgeri pot fi o indicație că firma sud-coreeană intenționează să le lanseze în curând.

Avem doar specificațiile parțiale ale lui Samsung Galaxy J8 deoarece platforma Geekebnch nu afișează date despre toate caracteristicile din interiorul unui dispozitiv atunci când este testat. Chiar și așa aflăm că receptorul va fi alimentat de un procesor Exanos 7870 de 1,6 GHz, combinat cu memorie RAM de 3 GB.

De asemenea, smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo, ceea ce era de așteptat și are numărul de model SM-J800FN. Samsung lansează noile sale telefoane din seria J în fiecare an cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Telefoanele Samsung au o placuță în spatele bateriei detașabile, găsiți numărul de model acolo. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări Android, „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

Multe dintre aceste smartphone-uri din seria Galaxy J au ajuns în Statele Unite, deși operatorii au folosit nume diferite pentru a le diferenția de cele care sunt lansate pe alte piețe. Samsung poate folosi din nou aceeași strategie să-și aducă smartphone-urile mai ieftine în Statele Unite.

Ne așteptăm ca Samsung să lanseze noua serie Galaxy J în această vară sau poate chiar mai repede. Sunt șanse ca telefoanele să vină cu un design apropiat de Galaxy S9 și Galaxy S8, cu un ecran mare, fără tasta Home și având un senzor de amprente digitale la spate.

VIAPhoneArena
SURSĂGalaxyClub