Scurgeri mari de informații, caracteristicile tuturor modelelor Galaxy S10

827

O nouă scurgere majoră a scos la iveală toate informațiile pe care am putea să le vedem pe seria Galaxy S10. Cunoscutul site GSMArena a publicat imagini cu două pagini care menționează specificațiile și caracteristicile aflate pe Galaxy S10E, Galaxy S10 și S10+. Prin această scurgere se confirmă unele detalii deja cunoscute și putem vedea mai bine diferențele dintre modele.

De exemplu, Samsung Galaxy S10+ este listat cu un afișaj de 6,3 inch în loc de un afișaj de 6,4 inch. Acest lucru poate fi ușor de explicat. Ar putea fi doar o eroare de rotunjire, deoarece dimensiunile exacte au fost conform informațiilor de 6,39 inch înainte de această scurgere.

Afișaj impresionant pentru seria Galaxy S10, specificații superioare pentru camere

După ce am studiat aceste imagini de la GSMArena, parvenite nouă prin SamMobile, aceste documente nu sunt totuși exacte. Nu știm pe ce anume se bazează, deoarece aici sunt destul de multe erori, cum ar fi rezoluția de afișare la Galaxy S10E. Aceasta este trecută ca 2280 × 1080 pixeli și numită QHD+ (în același timp, Galaxy S10 și S10+ sunt listate cu rezoluție 3040 × 1440 QHD+).

Documentele descriu, de asemenea, afișajul Infinity-O ca „Dynamic AMOLED HDR+” și menționează protecția cu sticla Gorilla Glass 6. Afișajele vor atinge aparent nivelul de 800 nit, ca luminozitate. Senzorii de amprente cu ultrasunete în afișaj sunt menționați, de asemenea.

Nit (nt). Candela pe metru pătrat (cd / m²) este unitatea de măsură în Sistemul Internațional de unități (SI) a luminanței. Nit este un nume non-SI folosit de asemenea pentru această unitate (1 nt = 1 cd / m²). Termenul nit provine din cuvântul latin nitere – a străluci.

Mai aflăm din aceste pagini mai multe detalii despre camerele foto. Există o cameră principală pe spate de 12 MP cu diafragma variabilă F/1,5 – 2,4 cu focalizare automată. Mai există un teleobiectiv cu F/2,4 de 12 MP cu OIS cum are Galaxy S9+ pe spate și o cameră ultra-wide de 16 MP cu F/ 2,2. Galaxy S10E primește numai camera principală obișnuită și una ultra-largă, ceea ce înseamnă că mezinul seriei nu va avea zoom. În ceea ce privește camerele din față, Galaxy S10E și S10 au doar o cameră de 10MP cu deschiderea F/1,9. În schimb Galaxy S10+ primește frontal încă o cameră de 8 MP pentru Live Focus.

Galaxy S10+ cu spate de ceramică, 12 GB de RAM și stocare de 1TB

Așa cum a sugerat recent o postare „întâmplătoare” de la Samsung Vietnam, Galaxy S10 vă va permite să filmați videoclipuri 4K, cu aparatul de fotografiat selfie. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) pentru camera frontală a fost prezentată în postarea de la Samsung Vietnam și au fost zvonuri despre ea. Dar, despre acest lucru nu se specifică în recentele scurgeri de documente.

Nu se menționează nici Bright Night în lista de caracteristici ale camerei. Însă, Galaxy S10 vă permite să înregistrați clipuri Super Slow-mo timp de 0,8 secunde. Galaxy S9+ și Galaxy Note 9 oferă doar opțiunile de 0,2 secunde și 0,4 secunde pentru Super Slow-mo.

Capacitatea bateriilor celor trei modele este dată. 3.100 mAh pentru Galaxy S10E, 3.400 mAh pentru Galaxy S10 și 4.100 mAh pentru S10+. Acest extra 100 mAh se datorează faptului că Samsung are atât capacitatea totală, cât și capacitatea nominală menționată pe bateriile sale. Reîncărcarea fără fir este, de asemenea menționată precum și configurația de 12 GB + 1 TB pentru Galaxy S10+. Versiunea ceramică este listată în aceste document cu 12 GB + 1 TB. Dar, este posibil ca modelul cu spate ceramic să vină și într-o configurație de 8 GB + 512 GB pe unele piețe.

Nu în ultimul rând, Galaxy S10E este listat cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare. Aceste memorii sunt oarecum suspecte. Toate zvonurile de până acum au dat S10E cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare. Trebuie să ne repetăm, nu putem spune cât de mult din aceste informații sunt exacte și cât de mult sunt doar informațiile existente rotunjite. Nu putem trage momentan o concluzie finală înainte de lansarea oficială a seriei Galaxy S10 pe 20 februarie.