Carcasa spate a lui Galaxy S22 Ultra dezvăluie noul design al camerelor

364
Carcasa spate a lui Galaxy S22 Ultra dezvaluie noul design al camerelor
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung Galaxy S22 Ultra, parte a seriei Galaxy S22, este de câteva luni depărtare de lansare. Dar, încă de acum se vorbește că viitoarea serie va fi lansată cu întârziere, față de acest an. Vina o poartă deficitul de cipuri la nivel global. Modulul camerelor spate de pe Galaxy S22 Ultra a fost în centrul speculațiilor din ultima vreme, diferiți specialiști din domeniu împărtășesc diverse modele.

Scurgerile inițiale despre modului foto spate de pe Galaxy S22 Ultra au fost despre o formă asemănătoare literei „P”. Acest design al modulului nu a fost foarte bine primit. După aceasta, scurgerile au trecut la un design cu insulă dublă. O parte care găzduiește trei camere, în timp ce cealaltă avea a patra cameră, blițul și unele periferice. Dar zvonurile au avansat și a apărut o vouă variantă de design pentru modulul foto a lui Galaxy S22 Ultra. Aceasta continuă să păstreze forma literei „P”, dar lucrurile au luat o altă întorsătură. Insulele au fost eliminate și fiecare cameră este separat într-un design în formă de stropi de apă – water drop.

Galaxy S22 Ultra cu design water drop pentru camerele spate

O fotografie cu această carcasă spate cu noul design a apărut pe siteul chinez Weibo. Fotografia a fost preluată de OnLeaks și distribuită pe Twitter, conform GizmoChina. În fotografie apare o carcasă neagră simplă pentru Galaxy S22 Ultra, cu decupaje separate pentru fiecare obiectiv al camerei. Toate site-urile de specialitate au preluat fotografia și, presupunem în acest moment că acesta prezintă capacul spate de la Samsung Galaxy S22 Ultra.

Credem că acest design este cea mai bună implementare a aspectului în formă de „P”, deoarece arată minimal, dar elegant. Acest design, water drop, nu este diferit de cel găsit pe Samsung Galaxy A32 și a fost bine primit de toți specialiștii din domeniu. Acest design aduce ceva nou pentru smartphone-urile emblematice Samsung.

Dynamic AMOLED este o nouă tehnologie de ecran de la Samsung. Include certificare HDR10+ pentru culoare și contrast de calitate cinematografică. Dynamic AMOLED reduce lumina albastră dăunătoare emisă de afișaj.

În afară de aceasta, știm că Galaxy S22 Ultra are un corp dreptunghiular, care amintește de seria Note, acum dispărută. Samsung pare hotărât să păstreze aspectul de Ultra care se distinge de restul seriei S22, ca abordare de design. Recent am scris că S22 Ultra nu va veni cu o camera in-display, va avea una în orificiul din ecran.

S22 Ultra va avea un ecran Dynamic AMOLED curbat cu diagonala de  6,8 inch (17,27 centimetri). Rezoluția va fi QHD+ (1440 x 3200) și va avea cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz. Modulul spate ar putea cuprinde o camera principală de 108MP, o cameră ultra-largă de 12MP și două telefoto de 12 megapixeli cu zoom optic de 3x și 10x. Frontal ar putea avea o cameră 40MP pentru selfie-uri și apeluri video.