Acasă Stiri Camere foto spate pe Galaxy S22 Ultra cu design drop water

Camere foto spate pe Galaxy S22 Ultra cu design drop water

Peste trei luni, Samsung va anunța oficial noua serie Galaxy S22. Azi, evenimentul Samsung Galaxy Unpacked Part 2 va ține capul de afiș. Cu toate acestea, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare începutul anului 2022 pentru noua serie S22. Chiar dacă știm destul de multe despre ea, informațiile continua să apară. Acum am aflat că Galaxy S22 Ultra va avea un design de cameră spate tip drop water – strop de apă, fără un modul clasic.

Până acum au existat informații contradictorii despre cum va arăta modulul spate al noului model de top Samsung. De exemplu, OnLeaks susține că S22 Ultra va avea un sistem de camere în formă de P. Renderele produselor au fost publicate și de iLoveSamsung, astfel încât diferențele dintre cele două modele sunt clar vizibile.

Între timp, colegii noștri de la LetsGoDigital au fost în contact cu Super Roader, o sursă cunoscută din Coreea de Sud. Este un fost angajat al diviziei wireless a Samsung Electronics Coreea, care realizează videoclipuri YouTube informative despre produsele Samsung. Super Roader este 100% convins că sistemul de camere va arăta diferit decât se crede în prezent. Vor fi tip drop water, ca niște stropi de apă. Ca rezultat al noilor informații designerul Technizo Concept a realizat un videoclip și noi fotografii.

Galaxy S22 Ultra cu un stil de camere spate tip drop water

Este posibil ca Samsung să opteze la spate pentru un design drop water, gen stropi de apă – fără o insulă pentru camere. Samsung pare să dorească să echipeze noul model de top cu un design de cameră similar, așa cum este folosit deja pentru modelele de smartphone-uri mai ieftine din seria A – gândiți-vă la Galaxy A32, de exemplu.

Design înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect înainte de a fi făcut. La origine vine din latinul signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

Camerele S22 Ultra vor ieși bineînțeles mai departe de carcasă decât este cazul smartphone-urilor ieftine precum Samsung Galaxy A32. Acest lucru se datorează faptului că telefoanele precum A32 nu au obiectiv zoom. Pe de altă parte, noul Ultra va avea două camere cu zoom optic, de 3x și 10x.

Samsung nu este singurul brand care aplică acest design. LG Velvet a fost primul smartphone cu așa-numitul sistem de camere tip stropi de apă. Cu toate acestea, LG Electronics a oprit producția de smartphone-uri la începutul acestui an. în acest fel Samsung se poate distinge mai bine de concurență cu acest design.

Alegând acest design tip drop water – stropi de apă, Samsung poate reduce și greutatea telefonului. Samsung nu vrea să facă noul model de top mai greu decât Galaxy S21 Ultra. Compartimentul S Pen și stiloul în sine oferă în mod evident greutate suplimentară. Producătorul sud-coreean vrea să compenseze acest lucru prin integrarea unui sistem de camere cât mai ușor.

Samsung pare să vrea să se concentreze de data aceasta pe culoarea „Burgundy Red”, care are un aspect mai luxos. În plus, Samsung S22 Ultra va fi lansat în alb și negru.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...