Acasă Stiri Carcasa de protecție pentru Galaxy S8 cu un jack de 3,5 mm...

Carcasa de protecție pentru Galaxy S8 cu un jack de 3,5 mm și USB tip C

O altă informație despre Galaxy S8, carcasa acestuia apare cu un jack de 3,5 mm pentru căști.

Printre multitudinea de zvonuri din tot felul de surse „unele mai anonime ca altele” despre Samsung Galaxy S8, a fost și unul că viitoarea Stea din Galaxie nu va avea mufă de 3,5 mm pentru căști.

Dar bătălia pe mufa pentru căști de 3,5 mm este în curs de desfășurare, cu avocați pentru ambele variante, Bluetooth și jack.

O scurgere de informații apare astăzi, prin amabilitatea Slashleaks, care în fotografiile prezentate pare să încline balanța în aceste dispută, trăgând o concluzie interesantă despre mufă.

Vedem câteva modificări de design, care sunt diferite de Galaxy S7, și S7 Edge, dar și de răposatul Galaxy Note 7.

Enhanced Data Rates for GSM Evolution (EDGE) se referă la o tehnologie digitală de telefonie mobilă, pentru creșterea ratelor de transmitere a datelor în rețelele de telefonie mobilă GSM, prin introducerea unei metode modulare suplimentare. EDGE reprezintă o dezvoltare a tehnologiei GSM, care se integrează cu efort moderat în rețelele de telefonie mobilă fără a modifica sau substitui infrastructura existentă.

În primul rând, vor exista trei butoane pe partea stângă a telefonului (Volum Sus, Volum Jos, Power/ Standby ), lucru care se potrivește cu un recent caz prezentat de Ghostek care prezintă trei butoane pe stânga.

Decupajul camerei pe partea din spate sugerează o singură cameră, mai degrabă decât o configurație dual-camera (care a fost vehiculată ca o posibilitate), și se observă, ceea ce ar putea fi un slot pentru card microSD pe partea de sus.

Partea de jos are o deschidere pentru un port USB de tip C, plasat în extrema dreaptă, în timp ce decupajul difuzorului (sau ceea ce arata că ar putea fi unul) este plasat pe partea stângă – o schimbare față de modele Galaxy S 2016, care au avut boxele plasate în dreapta.

Cu toate că suntem înclinați să fim de acord cu Slashleaks și fotografiile sale, totuși în ceea ce privește Galaxy S8, unele lucruri vor rămâne discutabile o perioadă de timp.

Galaxy S8 este programat pentru a intra în producția de masă în martie, și pentru a intra pe piață la mijlocul lunii aprilie.

Unele știri prezentate și pe această pagină de internet au lăsat să se înțeleagă că Samsung va fabrica unui lot mic pentru prezentarea smartphone-ului partenerilor și mass-mediei în luna februarie.

Este plauzibil ca mai multe scurgeri de informații să apară la suprafață în săptămânile care au mai rămas până la anunțarea telefonului.

Zvonurile arată că Samsung Galaxy S8, va fi prezentat fie la conferința MWC din acest an (la sfârșitul lunii februarie), fie la un eveniment special dedicat în luna aprilie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...