Acasă Stiri Carcasa de protecție pentru Galaxy S8 cu un jack de 3,5 mm...

Carcasa de protecție pentru Galaxy S8 cu un jack de 3,5 mm și USB tip C

O altă informație despre Galaxy S8, carcasa acestuia apare cu un jack de 3,5 mm pentru căști.

Printre multitudinea de zvonuri din tot felul de surse „unele mai anonime ca altele” despre Samsung Galaxy S8, a fost și unul că viitoarea Stea din Galaxie nu va avea mufă de 3,5 mm pentru căști.

Dar bătălia pe mufa pentru căști de 3,5 mm este în curs de desfășurare, cu avocați pentru ambele variante, Bluetooth și jack.

O scurgere de informații apare astăzi, prin amabilitatea Slashleaks, care în fotografiile prezentate pare să încline balanța în aceste dispută, trăgând o concluzie interesantă despre mufă.

Vedem câteva modificări de design, care sunt diferite de Galaxy S7, și S7 Edge, dar și de răposatul Galaxy Note 7.

Enhanced Data Rates for GSM Evolution (EDGE) se referă la o tehnologie digitală de telefonie mobilă, pentru creșterea ratelor de transmitere a datelor în rețelele de telefonie mobilă GSM, prin introducerea unei metode modulare suplimentare. EDGE reprezintă o dezvoltare a tehnologiei GSM, care se integrează cu efort moderat în rețelele de telefonie mobilă fără a modifica sau substitui infrastructura existentă.

În primul rând, vor exista trei butoane pe partea stângă a telefonului (Volum Sus, Volum Jos, Power/ Standby ), lucru care se potrivește cu un recent caz prezentat de Ghostek care prezintă trei butoane pe stânga.

Decupajul camerei pe partea din spate sugerează o singură cameră, mai degrabă decât o configurație dual-camera (care a fost vehiculată ca o posibilitate), și se observă, ceea ce ar putea fi un slot pentru card microSD pe partea de sus.

Partea de jos are o deschidere pentru un port USB de tip C, plasat în extrema dreaptă, în timp ce decupajul difuzorului (sau ceea ce arata că ar putea fi unul) este plasat pe partea stângă – o schimbare față de modele Galaxy S 2016, care au avut boxele plasate în dreapta.

Cu toate că suntem înclinați să fim de acord cu Slashleaks și fotografiile sale, totuși în ceea ce privește Galaxy S8, unele lucruri vor rămâne discutabile o perioadă de timp.

Galaxy S8 este programat pentru a intra în producția de masă în martie, și pentru a intra pe piață la mijlocul lunii aprilie.

Unele știri prezentate și pe această pagină de internet au lăsat să se înțeleagă că Samsung va fabrica unui lot mic pentru prezentarea smartphone-ului partenerilor și mass-mediei în luna februarie.

Este plauzibil ca mai multe scurgeri de informații să apară la suprafață în săptămânile care au mai rămas până la anunțarea telefonului.

Zvonurile arată că Samsung Galaxy S8, va fi prezentat fie la conferința MWC din acest an (la sfârșitul lunii februarie), fie la un eveniment special dedicat în luna aprilie.

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...