Acasă Stiri Carcasa de protecție pentru Galaxy S8 cu un jack de 3,5 mm...

Carcasa de protecție pentru Galaxy S8 cu un jack de 3,5 mm și USB tip C

O altă informație despre Galaxy S8, carcasa acestuia apare cu un jack de 3,5 mm pentru căști.

Printre multitudinea de zvonuri din tot felul de surse „unele mai anonime ca altele” despre Samsung Galaxy S8, a fost și unul că viitoarea Stea din Galaxie nu va avea mufă de 3,5 mm pentru căști.

Dar bătălia pe mufa pentru căști de 3,5 mm este în curs de desfășurare, cu avocați pentru ambele variante, Bluetooth și jack.

O scurgere de informații apare astăzi, prin amabilitatea Slashleaks, care în fotografiile prezentate pare să încline balanța în aceste dispută, trăgând o concluzie interesantă despre mufă.

Vedem câteva modificări de design, care sunt diferite de Galaxy S7, și S7 Edge, dar și de răposatul Galaxy Note 7.

Enhanced Data Rates for GSM Evolution (EDGE) se referă la o tehnologie digitală de telefonie mobilă, pentru creșterea ratelor de transmitere a datelor în rețelele de telefonie mobilă GSM, prin introducerea unei metode modulare suplimentare. EDGE reprezintă o dezvoltare a tehnologiei GSM, care se integrează cu efort moderat în rețelele de telefonie mobilă fără a modifica sau substitui infrastructura existentă.

În primul rând, vor exista trei butoane pe partea stângă a telefonului (Volum Sus, Volum Jos, Power/ Standby ), lucru care se potrivește cu un recent caz prezentat de Ghostek care prezintă trei butoane pe stânga.

Decupajul camerei pe partea din spate sugerează o singură cameră, mai degrabă decât o configurație dual-camera (care a fost vehiculată ca o posibilitate), și se observă, ceea ce ar putea fi un slot pentru card microSD pe partea de sus.

Partea de jos are o deschidere pentru un port USB de tip C, plasat în extrema dreaptă, în timp ce decupajul difuzorului (sau ceea ce arata că ar putea fi unul) este plasat pe partea stângă – o schimbare față de modele Galaxy S 2016, care au avut boxele plasate în dreapta.

Cu toate că suntem înclinați să fim de acord cu Slashleaks și fotografiile sale, totuși în ceea ce privește Galaxy S8, unele lucruri vor rămâne discutabile o perioadă de timp.

Galaxy S8 este programat pentru a intra în producția de masă în martie, și pentru a intra pe piață la mijlocul lunii aprilie.

Unele știri prezentate și pe această pagină de internet au lăsat să se înțeleagă că Samsung va fabrica unui lot mic pentru prezentarea smartphone-ului partenerilor și mass-mediei în luna februarie.

Este plauzibil ca mai multe scurgeri de informații să apară la suprafață în săptămânile care au mai rămas până la anunțarea telefonului.

Zvonurile arată că Samsung Galaxy S8, va fi prezentat fie la conferința MWC din acest an (la sfârșitul lunii februarie), fie la un eveniment special dedicat în luna aprilie.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...