Carcasă Spigen dintr-o singură bucată pentru Galaxy Z Fold 2

1727
Sursa Foto: Spigen

Cunoscutul producător de carcase Spigen a lansat o carcasă de protecție pentru Galaxy Z Fold 2. Aceasta a fost construită dintr-o singură bucată și acoperă inclusiv balamaua. Acest lucru este valabil cel puțin în ceea ce privește husele de la terți, având în vedere că Samsung oferă deja o carcasă din piele dintr-o singură bucată care acoperă balamaua. Totuși, Slim Armor Pro de la Spigen oferă un nivel mult mai mare de protecție împotriva căderilor.

Husa Spigen Slim Armor Pro pentru Galaxy Z Fold 2 oferă protecție pe două straturi și acceptă Wireless PowerShare. Stratul exterior dur este rezistent la impact, în timp ce stratul interior moale oferă o absorbție suplimentară a șocurilor. Acest lucru este ideal pentru componentele interne ale telefonului.

Carcasa Spigen Slim Armor Pro are o caracteristică unică

Dar cea mai interesantă caracteristică, unică în felul ei, a carcasei Spigen Slim Armor Pro este capacul balamalei. Acesta conectează cele două jumătăți ale carcasei și protejează balama mecanică complicată aflată pe Galaxy Z Fold 2. Dar acest lucru are și un preț pentru utilizatori: designul colorat al balamalei, unde este și sigla Samsung, este acoperit.

O altă caracteristică interesantă a acestei huse este că aceasta închide spațiul dintre cele două jumătăți ale telefonului atunci când este închis. Când este pliat, în zona apropiată de balama, ecranul nu este lipit, există o mică fantă care se vede dacă privești de sus sau de jos. Ecranul este foarte apropiat în zona marginilor laterale, unde sunt două minuscule tampoane de silicon. Acoperirea acestui spațiu face mai dificilă intrarea obiectelor străine intre între cele două jumătăți ale afișajului interior, reducând astfel șansele de deteriorare.

Spigen  este o companie producătoare de accesorii pentru telefoane mobile din Coreea cu sediul în SUA. A fost fondată în anul 2004 și are sediul în Irvine, California. Spigen produce huse, protectori de ecran și alte accesorii pentru modelele populare de smartphone-uri.

Carcasa Spigen pentru Galaxy Z Fold 2 este disponibilă într-o singură opțiune de culoare, neagră. Carcasa a fost lansată cu un preț de 89,99$. Este cu aproximativ 10 dolari mai scumpă decât husa de piele oficială Samsung, dar este dintr-o altă clasă.

Carcasa Spigen nu numai că oferă o protecție mai bună, dar are și un design de balamale destul de complicat. Cel mai probabil acest lucru a ridicat costurile de producție, conform SamMobile. Balamaua carcasei are o componentă mecanică la fel ca balamaua Fold-ului în sine, deși nu la același nivel de complexitate. În final la cât este de scump un Galaxy Z Fold 2, prețul de 90$ al acestei huse este o bagatelă.