Modelele de carcase pentru viitorul Samsung Galaxy Sport sunt netede

902
Am scris acum două săptămâni că Samsung lucrează la o nou smartwatch, numit momentan cu numele de cod „Pulse”. Acest smartwatch este de fapt succesorul lui Samsung Gear Sport și poate fi lansat ca Galaxy Sport. Acest lucru se datorează faptului că Samsung și-a adus smartwatch-urile sub marca Galaxy cu cel mai recent Galaxy Watch. Am menționat, de asemenea, că smartwatch-ul rulează pe sistemul de operare Tizen și are 4 GB de memorie RAM. Fiind succesorul lui Gear Sport, caracteristicile sale principale vor fi legate de fitness spune site-ul SamMobile. Acum au apărut unele caracteristici ale acestui smartwatch, care au ca surse persoane din fabrica unde se lucrează la el.
Samsung Galaxy Sport are numele de cod „Pulse”
Samsung Gear Sport a fost disponibil cu un display de 1,2 inch, iar succesorul său se pare că păstrează aceeași dimensiune. Conform surselor, viitorul Galaxy Sport va veni în negru, verde, argintiu și roz-auriu ca nuanțe când va fi comercializat. Fotografiile apărute redau un design destul de familiar pentru smartwatch. Există totuși o diferență majoră. Nu pare să dispună de o carcasă zimțată pe marini. Cadranul de pe acest smartwatch pare a fi neted. Asta nu înseamnă că nu poate avea un cadran rotativ. Dacă va mai avea acel clic discret pentru trecerea prin meniuri este un mister acum.

Tizen funcționează pe o gamă largă de dispozitive Samsung, smartphone-uri, tablete, televizoare inteligente, PC-uri, smartwatches. Este instalat și pe aparate inteligente de uz casnic, cum ar fi frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, cuptoare cu microunde și aspiratoare robot.

Samsung Galaxy Sport arată puțin mai sportiv, în timp ce viitorul Galaxy Watch pare ceva mai nobil. Am menționat că acest smartwatch va veni cu asistentul inteligent Bixby, cu suport pentru Bixby Reminder. Aceasta înseamnă că notificările Bixby de pe telefonul smartphone conectat vor apărea și pe ceas. Această caracteristică nu este prezentă în Samsung Galaxy Watch, dar poate apărea ulterior cu o actualizare a firmware-ului. Samsung nu a spus încă nimic despre lansarea unui nou smartwatch. Dacă acest nou smartwatch Galaxy Sport va fi prezentat alături de seria Galaxy S10 luna viitoare, încă nu știm.