Cum vor sta noile căști wireless Galaxy Buds Live în urechi?

841
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung Unpacked 2020 este peste câteva zile dar continuăm să primim multe informații despre dispozitivele ce vor fi lansate acolo. Chiar mai devreme am văzut noi fotografii cu Samsung Galaxy Z Fold 2 și cum arată designul său. Acum, noi redări foto cu Samsung Galaxy Buds Live arată viitoarele căști din toate unghiurile, inclusiv aripioarele.

Aceste noi fotografii vin prin amabilitatea lui Ishan Agarwal. În timp ce am văzut deja Galaxy Buds Live în mai multe redări în trecut, ne-am întrebat cum vor sta de fapt dispozitivele puse în ureche. Fotografiile oferă o explicație plauzibilă, deoarece ne oferă cel mai bun aspect asupra proeminențelor aripioarelor.

Galaxy Buds Live fără componente din silicon pentru fixare

Privind Galaxy Buds Live din părțile laterale, se vede vârful aripilor de pe căștile în formă de fasole. Grila de difuzoare este prezentă pe jumătatea inferioară a căștilor, iar vârfurile aripii sunt prezente în partea superioară. Aceste vârfuri se vor agăța de pinna urechii și va ajute la menținerea mugurilor la locul lor. Aceste randări oferă, de asemenea, confirmarea faptului că viitoarele auditive nu vor avea deloc un design in-ear cu vârfuri de silicon și că difuzoarele vor sta în afara canalului auditiv al urechii.

Este un nou concept Samsung, studiat în amănunt de designerii și experții companiei. De la designul lor în formă bobului de fasole, la componentele interne, totul este ceva nou. Peste câteva zile vom vedea cum se comportă noile căști total wireless cu ANC în viața reală.

Intervalul auditiv la oameni este în mod obișnuit între 20 și 20.000 Hz. Animale aud frecvențele mult dincolo de domeniul auditiv uman. Delfinii și liliecii pot auzi frecvențe de până la 100.000 Hz. Pisica este printre cele mai bune în domeniu, poate auzi sunete între 55 și 79 kHz.

Galaxy Buds Live se numără printre unul dintre cele cinci dispozitive așteptate la evenimentul Samsung săptămâna viitoare. Aceste căști vor aduce în sfârșit suportul activ de anulare a zgomotului la seria TWS Samsung. Designul compact al viitoarelor căști Samsung va sta în pavilionul auricular extern și nu vor ieși prea mult în evidență.

Conform XDA-Developers, căștile wireless Samsung vor măsura la doar 2,8 cm. Acest lucru le face mai confortabile, mai ușor de utilizat și mai discrete în special pentru purtarea zilnică. Cu toate acestea, nu știm cum se vor comporta în privința anulării zgomotului (ANC). Cu acest design Galaxy Buds Live nu au componente siliconice pentru a asigura o sigilare adecvată în ureche.