Următoarele căști wireless Samsung vor fi mai ieftine decât precedentele

399
Urmatoarele casti wireless Samsung vor fi mai ieftine decat precedentele
Sursa Foto: via koreaherald.com

Următoarele căști fără fir ale Samsung Electronics Co. vor fi probabil mai ieftine decât modelul anterior al companiei. Samsung va lansa miercuri 11 august noul său set de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2. Informația provine de la Conterpoint Research, care afirmă că Samsung urmărește să-și extindă prezența pe segmentul premium de articole portabile.

Samsung va dezvălui noile sale căști fără fir, Galaxy Buds 2, alături de telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și ceasurile inteligente Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Compania de studiu de piață Counterpoint Research a declarat că noul produs wireless Samsung va avea un preț mai ieftin comparativ cu setul Galaxy Buds Pro lansat în ianuarie.

Samsung ar putea ajunge la o cotă de piață de 18% la căștile wireless

În ceea ce privește caracteristicile, nu mă aștept să văd diferențe majore față de Galaxy Buds Pro”. A spus Liz Lee, analist senior la Counterpoint Research, conform The Korea Herald. „Ne așteptăm la o reducere de 10-20% a prețului față de Galaxy Buds Pro. Astfel prețul căștilor va fi în intervalul 160-180$”. Cota de piață a Samsung pe piața căștilor fără fir ar putea atinge un nivel record de 18% sau mai mare dacă vânzările merg bine, a spus Lee.

Cel mai mare factor determinant dacă acest lucru se va întâmpla este la ce preț vine Galaxy Buds 2″. a spus Lee. „Dacă este cel mai scăzut nivel al așteptărilor noastre, atunci vom căuta să creștem previziunile de volum în consecință”.

The Korea Herald este un cotidian sud-coreean cu o varietate de conținut din toate domeniile de activitate. Are sediul în Seul, Coreea și a fost fondat în 1953. Ziarul este editat în limbă engleză și distribuit în peste 80 de țări.

Când vine vorba de segmentul premium, cu un preț de 100$ sau mai mult, Lee a spus că Samsung a depășit creșterea globală începând cu al treilea trimestru al anului 2020. Dar compania se va confrunta cu o provocare atunci când Apple își lansează AirPods 3 mai târziu în acest an.

A doua jumătate prezintă riscuri pentru Samsung. Noua versiune Apple AirPods 3 va fi prima în ultimii doi ani, deci vor exista multe upgrade-uri și cerere mare„. A mai spus analistul Counterpoint. „Apple are capacitatea de a reacționa la orice surpriză a prețurilor de la Samsung și va beneficia de un calendar de lansare asociat cu iPhone 13.”

Noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2 poate fi deja pre-comandat pe Amazon Europa la un preț de 149,99 euro. Data livrării comenzii de la Amazon este 27 august.