Samsung a lansat setul Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion

552
Samsung a lansat setul Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a cooperat cu Amore Pacific pentru a lansa un pachet special „Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion”. Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro a fost vândut în peste 500.000 de bucăți doar în Coreea în acest an. Căștile Samsung sunt foarte populare și apreciate, se vând foarte bine peste tot în lume.

Pachetul „Galaxy Buds Pro cu LANEIGE Neo Cushion Collaboration Sea” este format din setul Galaxy Buds Pro în culoarea violet (Phantom violet) și LANEIGE Neo Cushion, o cremă anti-cearcăne de la marca de cosmetice Amore Pacific. Samsung și Amore Pacific au decis să lanseze acest pachet pe baza faptului că designul exterior (cutia) celor două produse Galaxy Buds Pro și „LANEIGE Neo Cushion” sunt similare. Culoarea „Phantom Violet” a fost aplicată la întregul pachet.

Samsung Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion

Cutia de cremă„LANEIGE Neo Cushion” inclusă în pachet are același concept ca designul cutiei setului Galaxia Buds Pro. Au aceeași formă și același material mat luxos. Pentru ambele produse și pentru tot pachetul, a fost aplicată culoarea „Phantom Violet”. Având în vedere că ambele mărci au tehnologii inovatoare și folosesc aceeași culoare Phantom Violet, noul pachet Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion va avea valoare de colecție.

Samsung intenționează să vândă setul în cantități limitate pe site-ul său web și alte magazine din Coreea din 12 mai. Prețul pachetului special este de 199.000 won (aproximativ 177 USD). Prețul de achiziție individual pentru Galaxy Buds Pro în Coreea este de 239.000 won (~210$). Pentru crema Neo Cushion prețul este de 25.000 won (22$).

LANEIGE este o marcă de produse cosmetice sud-coreene lansată de Amore Pacific în 1994. Numele său provine din franceza „la neige”, care se traduce prin „zăpada”. Amore Pacific fondată în 1945, este a 12-a cea mai mare companie de cosmetice din lume.

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds Pro oferă o potrivire confortabilă și ușoară în urechi. Au un difuzor cu 2 căi și o calitate a sunetului fără distorsiuni de la tonurile joase la cele înalte. Au caracteristica ANC (Active Noise Canceling), care poate fi ajustată în funcție de sunetele din jur.

Un oficial Samsung Electronics a spus, conform SamsungNewsroom. „Am planificat o colaborare unică cu mai multe branduri de frumusețe. Astfel generațiile M și Z care se exprimă activ să își poată dezvălui individualitatea pe deplin cu această culoare senzuală Phantom Violet. Vom continua să introducem produse care pot satisface gusturile diverse ale consumatorilor prin design”.