Decorează, protejează mediul și câștigă un Neo QLED cu Samsung FreeTheBox

480

Transformă cutia TV-ului tău Samsung în obiecte utile și contribuie la salvarea mediului înconjurător. Campania Samsung FreeTheBox îți arată cât de simplu este să dai o nouă viață cutiilor de televizoare Samsung. Mai mult decât atât, acum le și poți personaliza cum vrei tu pentru a te înscrie în competiția care îți poate aduce un televizor Samsung Neo QLED.

În perioada 27 aprilie – 06 iunie, personalizează obiectele din carton din highlight-ul Samsung FreeTheBox cu gif, emoji, stickers ori pencil draw. Apoi postează rezultatul pe pagina de Instagram Samsung România, secțiunea Highlights Samsung FreeTheBox.

Fie că este vorba despre producție, design sau ambalaje, pentru Samsung sustenabilitatea a fost mereu o prioritate. Iar în urma eforturilor de a dezvolta produse eficiente din punct de vedere energetic și prin utilizarea materialelor reciclate și ecologice, Samsung și-a propus să reducă impactul pe care inovațiile îl au asupra mediului. Spre exemplu, în urma acestor acțiuni, televizoarele și monitoarele Samsung lansate anul acesta pot reduce cu aproximativ 25.000 de tone gazele cu efect de seră în toată lumea.

Câștigă un Neo QLED TV cu Samsung FreeTheBox

Noua categorie de televizoare Neo QLED a fost lansată oficial în România luna trecută. Noile televizoare îmbină elemente de noutate și inovație cu funcții integrate și eficiență din punct de vedere energetic. Astfel, Neo QLED, împreună cu toată gama de televizoare Samsung 2021, beneficiază de acest tip de cutie reutilizabilă. Acum vă puteți da drumul la creativitate prin Samsung FreeTheBox și puteți câștiga un televizor Neo QLED.

Campania Samsung FreeTheBox se adresează persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 16 ani până la 27.04.2021. Aceștia trebuie să fie cetățeni români, cu domiciliul stabil/reședința în România și acceptă termenii și condițiile Regulament Oficial al concursului. Participanții care au între 16 și 18 ani trebuie să aibă acordul parental pentru a participa la această campanie.

Persoanele care doresc să participe la campanie, trebuie:

  • să dețină un cont public pe rețeaua de socializare Instagram
  • să creeze un story/poveste folosind una dintre imaginiile puse la dispoziție pe pagina de Instagram Samsung România, secțiunea Highlights #SamsungFreeTheBox, să personalizeze aceste imagini cu gif, emoji, stickers ori pencil draw (desen)
  • să folosească hashtag-ul campaniei #SamsungFreeTheBox
  • să dea tag paginii de Instagram @SamsungRomania

Fotografiile încărcate în vederea participării la concurs trebuie postate pe platforma Instagram, în secțiunea Story/Poveste. Trebuie postate în perioada oficială a campaniei (27.04.2021 – 06.06.2021)! Fotografiile publicate după data expirării campaniei, nu vor avea drept de participare, fiind descalificate automat.

Campania Samsung FreeTheBox este lansată în contextul în care Samsung și-a îndreptat atenția tot mai mult asupra ambalajelor sustenabile. Cutiile de carton sunt concepute astfel încât să poată fi transformate în mici obiecte casnice cu instrucțiuni simple, care se regăsesc în codul QR de pe exteriorul cutiei.