Acasă Stiri Samsung NEO QLED TV disponibile pentru precomandă în România

Samsung NEO QLED TV disponibile pentru precomandă în România

Liderul mondial pe piața de televizoare pentru cel de-al 15-lea an consecutiv a prezentat ieri în România noua categorie de televizoare Samsung Neo QLED. Lansată prima dată în cadrul First Look 2021, noua categorie evidențiază angajamentul Samsung pentru accesibilitate, sustenabilitate și inovație. Samsung a adus noi progrese tehnologice care redefinesc rolul și importanța televizorului în casele utilizatorilor.

În centrul filosofiei de proiectare Samsung se află dezvoltarea de produse inovatoare. Acestea răspund nevoilor utilizatorilor și vin în sprijinul activităților de zi cu zi cu noi funcții disponibile, de la funcții de sport, până la funcții de gaming și productivitate pentru cei care lucrează de acasă în prezent. Samsung Neo QLED aduce o nouă viziune pe piața de televizoare și întărește angajamentul companiei de a oferi inovații de ultimă oră și experiențe de vizionare de cea mai bună calitate”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics România și Bulgaria.

Going Green – accent pe sustenabilitate cu noile televizoare Samsung

Sub deviza „Going Green”, care pune accent pe importanța programelor de sustenabilitate pe termen lung în cadrul categoriei de televizoare, categoria Neo QLED aduce atât elemente de noutate și inovație cu noile funcții integrate, dar și eficiență din punct de vedere energetic ce reduce impactul asupra mediului.

Televizoarele Neo QLED dispun de un design sustenabil al ambalajului, disponibil pe majoritatea televizoarelor din categoria Neo QLED. Going Green duce la utilizarea în scopuri noi a până la 200.000 de tone de cutii în fiecare an. Mai mult, noua telecomandă cu celule solare, disponibilă pe televizoarele Samsung, va ajuta la reducerea deșeurilor echivalente cu 99 de milioane de baterii AAA pe parcursul a șapte ani. Telecomanda poate fi reîncărcată cu lumina interioară, exterioară sau prin cablu USB.

Nu în ultimul rând, cu ocazia lansării oficial în România a gamei Neo QLED, Samsung Electronics a decis să își întărească angajamentul privind binele mediului înconjurător. Samsung a sprijinit asociația MaiMultVerde prin plantarea a peste 500 de puieți, în județul Giurgiu, formând astfel pădurea Neo.

Tehnologia Samsung Neo QLED

Noile funcții de accesibilitate ale noilor televizoare Samsung sunt dotate cu cele mai noi progrese în tehnologie și inteligență artificială. Astfel utilizatorii se pot bucura de confortul unei experiențe TV de excepție. Noua tehnologie Neo QLED este disponibilă pe modelele din gama superioară, atât pentru rezoluția 8K, cât și pentru 4K. Samsung duce astfel tehnologia QLED la nivelul următor, activată printr-o nouă și complexă sursă de lumină, Quantum Mini LED, controlată cu precizie de tehnologia proprie Quantum Matrix și de procesorul Samsung Neo Quantum, un procesor de imagine puternic, optimizat pentru televizoarele Neo QLED.

Samsung Neo QLED utilizează tehnologia Quantum Mini LED, bazată pe noile LED-uri revoluționare. Acestea sunt de 40 de ori mai mici decât un LED convențional. Tehnologia Quantum Mini LED utilizează micro-straturi incredibil de subțiri, compuse din zeci de mii de mini-LED-uri distincte. De asemenea, tehnologia Quantum Matrix permite controlul ultra-precis al miilor de zone de mini-LED-uri. Acest control exact al mini-LED-urilor este posibil prin utilizarea procesorului Neo Quantum, cu capacități de upscaling mult îmbunătățite.

Design imersiv și funcții inovatoare

Samsung Neo QLED 2021 8K beneficiază de design Infinity One. Este un ecran aproape fără margini care oferă o experiență de vizionare captivantă într-un design elegant. Cutia Slim One Connect, din spatele televizoarelor din categoria Neo QLED 8K, este un nou sistem de gestionare a cablurilor. Astfel cablurile din spate sunt ascunse pentru o estetică mai curată. Neo QLED 2021 8K are, de asemenea, pachete cu mai multe funcții audio premium.

Printre noile funcții Neo QLED 8K se numără și Object Tracking Sound Pro. Această funcție sincronizează multi-direcțional sunetul cu dinamica imaginilor în mișcare de pe ecran. Funcția SpaceFit Sound analizează acustic arhitectura spațiului în care televizorul este instalat, adaptându-și astfel sunetul emis. Va rezulta o experiență auditivă personalizată, atât pentru ambientul încăperii, cât și pentru tipul conținutului vizionat.

Modelele Samsung Neo QLED 2021, atât 8K, cât și 4K, oferă funcții inteligente care extind rolul televizorului dincolo de cel tradițional, îndeplinind astfel așteptările în continuă schimbare ale utilizatorilor, mai ales atunci când vine vorba de fitness, divertisment și lucrul de acasă.

Mai multe funcții pe noile televizoare Samsung

• Samsung Health transformă cu ușurință casa într-o adevărată sală de antrenament. Noua funcție Smart Trainer permite corectarea corpului în timp real, la fel ca un antrenor personal.

• Gaming, cu ajutorul a două noi caracteristici unice: Super Ultra-wide GameView ce oferă utilizatorilor opțiunea de joc nu doar în formatul de ecran 21:9, ci chiar și în formatul ultra-wide 32:9. Câmpul vizual mai larg le creează jucătorilor avantajul de a nu rata niciun moment al acțiunii. De asemenea Game Bar le permite jucătorilor să monitorizeze și să ajusteze rapid setările esențiale ale jocului. În cele din urmă, FreeSync Premium Pro atenuează posibilele de-sincronizări ale imaginii, astfel încât jucătorii să se bucure de o imagine perfectă pe tot parcursul jocului.

• Productiviate & work from home, cu Google Duo. Funcția permite utilizatorilor să își folosească telefonul pentru a iniția un apel video de înaltă calitate și de mare viteză. La acesta se pot înscrie până la 32 de persoane – indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizează, permițându-le să lucreze și să învețe de acasă prin intermediul ecranului televizorului, cu un mouse și o tastatură. Mai mult, utilizatorii pot accesa direct MS Office 365 din browserul web al televizorului pentru a crea și edita documente. Utilizatorii pot de asemenea instala cu ușurință aplicația Easy Connection pe computer prin conectarea acestuia la contul lor Samsung Account. Astfel televizorul se va conecta automat la computerul de acasă sau de la birou, transformând munca de acasă într-o plăcere.

Noile televizoare Samsung Neo QLED sunt disponibile pentru precomandă pe site-ul Samsung România până pe 27 martie. Noile televizoare vor fi disponibile și în magazinele Samsung și ale partenerilor începând cu luna aprilie.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...