Samsung oferă căștile AKG N400 la cumpărarea unui televizor QLED 8K

904
Sursa Foto: via tizenhelp.com

AKG, o filială a Harman International Industries, divizie a Samsung Electronics, a decis în sfârșit să lanseze pe piață căștile fără fir AKG N400. Aceste căști fără fir AKG N400 au apărut pentru prima dată în actualizarea aplicației Samsung SmartThings în iulie împreună cu alte două căști.

Acum, aceste căști wireless au apărut ca fiind oferite cadou la cumpărarea unui televizor inteligent QLED 8K (2020) în Coreea. La început, aceste căști AKG N400 nu vor fi disponibile la liber pe piață pentru toți utilizatorii, ci pentru cei care achiziționează noul televizor inteligent QLED Samsung. Când cumpărați televizorul de pe site-ul Samsung din Coreea de Sud, puteți solicita acest set cu o reducere de 50%. Oferta promoțională Samsung în Coreea de Sud va dura până pe 16 martie.

Căștile wireless AKG N400 disponibile momentan doar în negru

Ultimele căști de la AKG au fost N200, lansate în 2018. Cu toate acestea, momentan nu există o pagină oficială pentru AKG N400 care să dezvăluie caracteristicile noilor căști. Nici Samsung nici AKG nu au anunțat oficial noul set, nu există informații cu privire la prețul sau specificațiile sale. Samsung oferă în prezent mugurii AKG doar în culoarea neagră. Sigur vom vedea mai multe opțiuni de culoare când căștile N400 vor fi disponibile pe sacră largă.

Este posibil să vedem mai multe opțiuni de culoare pentru aceste căști wireless atunci când va apărea o pagină dedicată lor sau când Samsung sau AKG vor anunța oficial N400. Dar, până atunci, pe măsură ce căștile AKG N400 vin cu televizoarele inteligente QLED 8K, vom putea vedea ce pot noile căști AKG și caracteristicile lor. Luna trecută, Samsung a lansat căștile wireless Galaxy Buds+. Acestea au venit cu multe îmbunătățiri față de versiunea anterioară, unde partea audio a fost reglată de AKG.

AKG este o marcă austriacă de echipamente audio profesionale. Face parte din grupul Harman International, acum parte a Samsung Electronics. Compania a fost fondată în 1947 de Rudolf Goerike și Ernst Pless. În lumea audio profesională, microfoanele și căștile AKG sunt sinonime cu calitatea.

Ar fi interesant să vedem cum se compară AKG N400 cu Galaxy Buds+ din punct de vedere al performanței. AKG N400 sunt complet proiectate, produse și reglate de AKG, conform site-ului TizenHelp. Credem că vor fi orientate către sectorul premium de căști fără fir, și ne așteptăm la o calitate a sunetului impresionantă. Galaxy Buds+ sunt reglate de AKG și oferă o viață lungă a bateriei și o calitate excelentă a sunetului.