Căștile Galaxy Buds 3 ar putea lipsi de la Galaxy Unpacked din iulie

191
Castile Galaxy Buds 3 ar putea lipsi de la Galaxy Unpacked din iulie
Sursa foto: androidautorithy.com

Samsung organizează luna viitoare evenimentul de vară Galaxy Unpacked. Știm deja că gigantul tech coreean va lansa mai multe dispozitive noi cu această ocazie. Acum, o informație de ultimă oră ne anunță că este posibil ca setul wireless Samsung Galaxy Buds 3, presupus a fi lansat la Galaxy Unpacked, să nu fie printre dispozitivele anunțate.

La începutul acestei luni, Samsung a anunțat că va organiza al doilea eveniment Unpacked al anului la sfârșitul lunii iulie. Evenimentul va avea loc la Seul, Coreea de Sud. Este de așteptat ca Samsung să dezvăluie o varietate de gadget-uri, cum ar fi următoarele telefoane pliabile Galaxy Z Fold și Flip sau seriile Galaxy Watch 6 și Galaxy Tab S9. Dar se pare că vor lipsi căștile Galaxy Buds 3 anticipate pentru acest eveniment.

Galaxy Unpacked: posibil fără căștile Galaxy Buds 3

Scurgerile și zvonurile au indicat că am putea vedea următoarea generație de Galaxy Buds în vitrină la Unpacked. Dar, leakerul SnoopyTech, sugerează că acesta poate să nu fie cazul. Potrivit acestei surse, gigantul tehnologic coreean a trimis informații despre seria Galaxy Tab S9 și viitoarele telefoane pliabile către retaileri și operatori, dar nu a făcut același lucru pentru niciun produs audio.

Samsung trimite adesea partenerilor săi informații despre produs înainte de un anunț, pentru a le oferi timp să se pregătească. Acest lucru aproape garantează că Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și seria Galaxy Tab S9 vor fi la eveniment, potrivit AndroidAuthority. În același timp, dacă Samsung nu a furnizat informații despre căștile Galaxy Buds 3, asta ar sugera că Samsung nu intenționează să le dezvăluie încă.

AndroidAuthority este un site fondat în 2007. Este una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android cu peste 25 de milioane de cititori lunar. Oferă știri centrate pe Android, recenzii, comparații, forumuri de discuții, etc.

Oricare ar fi cazul, șansele de a vedea căștile la Unpacked pare să fie puse serios la îndoială acum. Având în vedere că portofoliul Buds este mic în comparație cu alte oferte, nu știm când vor fi lansate. Generația anterioară a fost lansată în august 2021, așa că este posibil ca Samsung să țintească luna august a acestui an. Posibil la IFA Berlin 2023, dar aceasta este doar o speculație.