Specificațiile camerei și culorile la seria Galaxy Tab S9

227
Specificatiile camerei si culorile la seria Galaxy Tab S9
Sursa foto: @OnLeaks

Pe măsură ce următorul eveniment Galaxy Unpacked se apropie, mai multe detalii despre produsele Samsung viitoare ajung pe internet. În ultimele zile, am aflat destul de multe lucruri noi despre noile dispozitive pliabile, tablete și ceasuri inteligente pe care compania le va dezvălui luna viitoare. Acum avem mai multe informații despre seria Galaxy Tab S9, inclusiv despre specificațiile camerei.

Potrivit lui Ahmed Qwaider, citat de AndroidHeadlines, Samsung va echipa modelul de bază Galaxy Tab S9 cu o cameră spate de 13MP și o cameră frontală de 12 megapixeli. Dacă este adevărat, dispozitivului îi va lipsi o cameră ultra-largă în spate, în timp ce ceilalți doi senzori vor rămâne neschimbați față de modelul de bază Samsung Galaxy Tab S8.

Toate cele trei modele din seria Galaxy Tab S8 au avut o cameră ultrawide de 6MP. Totuși, Samsung a pus una de 8 megapixeli pe Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra. Cu toate acestea, Samsung păstrează camera principală din spate și camerele frontale neschimbate. Asta înseamnă că modelul Ultra va include o cameră ultrawide de 12MP în față. Mai mult, Ross Young a împărtășit și variantele de culoare a celor trei modele, Galaxy Tab S9, S9+ și S9 Ultra se vor lansa în culorile Bej și Gri.

Toată seria Galaxy Tab S9 cu scaner de amprente in-display

O altă noutate este că toate cele trei modele Tab S9 vor avea un scaner de amprentă sub afișaj. Modelul de bază de anul trecut avea un scaner de amprente capacitiv montat lateral. Doar modelele Plus și Ultra au avut un senzor optic sub afișaj pentru citirea amprentei. Asta pentru că aveau un afișaj Super AMOLED, în timp ce modelul de bază avea un ecran LCD. În acest an toată seria va avea afișaje Dynamic AMOLED 2X. Diagonala ecranului, rezoluția și rata de reîmprospătare sunt totuși neschimbate.

Ahmed Qwaider adaugă că Samsung va adăuga suport dual-SIM tabletelor sale emblematice în acest an. Dar, este posibil ca această funcționalitate să fie limitată doar la anumite piețe. Noua scurgere menționează și un rating IP68 pentru rezistența la praf și apă pe seria Galaxy Tab S9. Scurgerile anterioare au spus că tabletele vor fi clasificate IP67. Oricum ar fi, acestea vor fi primele tablete Samsung emblematice care vin cu un rating IP. Samsung a îmbunătățit și difuzoarele, tipsterul afirmând că vom avea o calitate a sunetului cu 25% mai bună

Was 3000 este unul dintre cele mai puternice difuzoare din lume, poate produce un nivel de sunet de 165 decibeli (dB). Sunetul produs este de peste zece ori mai puternic decât al unui avion cu reacție care decolează. Un sunet de 190db provoacă spargerea timpanelor!

Upgrade-urile nu se termină aici, totuși. Seria Galaxy Tab S9 va folosi procesorul Snapdragon 8 Gen 2 „pentru Galaxy”. În plus, noile tablete sunt de așteptat să primească RAM LPDDR5X și stocare UFS 4.0, cu excepția variantei de stocare de 128GB. Noile tablete premium vor fi lansate luna viitoare pe 26/27 iulie. În aceeași zi vor debuta și Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, seria Galaxy Watch 6 și Galaxy Buds 3.