Ce am dori să vedem la seria Galaxy Watch 7

481
Samsung Galaxy Watch 7
Sursa foto: via xda-developers.com

Ceasurile Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt relativ noi, dar au adus un hardware stelar utilizatorilor. Samsung Galaxy Watch 6 Classic, cu ramă rotativă fizică, este unul dintre ceasurile inteligente preferate de foarte mulți cumpărători. Cu toate acestea, succesul lui Galaxy Watch 6 nu a împiedicat să apară deja mai multe zvonuri despre seria Galaxy Watch 7.

Privind în viitor, avem multe de așteptat de la seria Galaxy Watch 7. Aproape toate modelele Galaxy Watch care au apărut în ultimii doi ani au prezentat doar upgrade minore, inclusiv seria Galaxy Watch 6. Încă nu am observat o îmbunătățire sau o schimbare semnificativă în gama Galaxy Watch care să zdruncine industria ceasurilor inteligente. Deci, împreună cu toate informațiile pe care le cunoaștem până acum despre viitorul ceas, avem, via XDA-Developers, o listă cu ce am dori să vedem pe Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch 7 Classic. Ne dorim să fie mai bune decât Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy Watch 7 va avea un procesor Exynos de 3 nm

Nu există nicio modalitate de a spune când vor ajunge pe piață următoarele ceasuri inteligente Samsung. Este prea devreme pentru a prezice foaia de parcurs a ceasurilor pentru 2024. Dar, din moment ce ultimele trei generații au venit în august, deși cu date diferite, credem că Samsung va lansa seria Watch 7 tot în august. Am putea vedea viitoarele ceasuri puțin mai devreme sau mai târziu, multe se mai pot schimba până atunci.

În ceea ce privește prețul, ne așteptăm ca Samsung să păstreze același preț de pornire pentru modelele de bază. Variantele mai mari și upgrade-uri de conectivitate vor costă puțin mai mult. Probabil nu va deranja pe nimeni dacă ceasurile vor costa puțin mai mult, dar să fie ceva ce merită banii.

Modelele Rolex Submariner sunt considerate cele mai poplare ceasuri din lume. Primul astfel de ceas a fost lansat în 1953. Cele mai căutate modele din 2023 sunt Submariner Hulk, Submariner Bluesy și Submariner Kermit.

Singurul zvon auzit până acum cu privire la seria Watch 7 este că noile ceasuri vor veni echipate cu un procesor Exynos de 3nm. Deocamdată nu știm prea multe despre acest cipset special, dar probabil va fi mai eficient din punct de vedere energetic în comparație cu cipul W930 de 5 nm găsit în Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Va fi interesant de văzut cât de mult câștigă în performanța și durata de viață a bateriei noul procesor Samsung.

Nu există aproape nimic altceva în materie de zvonuri despre Galaxy Watch 7. Nu este de mirare, tocmai am primit seria Galaxy Watch 6, dar sperăm să aflăm mai multe despre seria Galaxy Watch 7 în lunile următoare. Dar, ce vrem să vedem pe viitoarele Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch 7 Classic?

O curea mai bună din cutie cu seria Galaxy Watch 7

Deci, să vedem în ce mod poate face Samsung mai bune ceasurile din seria Galaxy Watch 7, în așa fel încât să iasă în evidență față de modelele anterioare. Printre altele vrem o curea de calitate în cutia în carea este livrat ceasul.

Mai multe tipuri de curele sunt disponibile pe piață pentru ceasurile Galaxy. Toate ceasurile Samsung Galaxy folosesc curele standard de 20 mm, dar acesta nu este un motiv pentru Samsung de a include o curea mediocră cu ceasul din cutie. Nici măcar cureaua inclusă cu Galaxy Watch 6, făcută din ceea ce Samsung numește piele ecologică, nu este foarte grozavă. Este relativ rigidă și nu foarte confortabilă de utilizat. În acest fel sperăm că Samsung va include o curea mai bună în cutia de livrare a ceasurilor de anul viitor. Nu este o doleanță ieșită din comun.

O curea de calitate mai bună vrem de mai mult timp pe ceasurile Galaxy Watch. Nu trebuie să fie ceva super sofisticat care să crească costul ceasului. Doar o curea de silicon de mai bună calitate, care să nu facă utilizatorii să-și dorească imediat una mai bună. De asemenea, am dori mai multe stiluri și opțiuni de culoare din care să alegem. Selecția actuală de pe piață este destul de limitată. Google Pixel Watch 2 a fost lansat cu diferite curele foarte interesante și de calitate anul acesta. Poate Samsung se inspiră de la colaboratorul său pentru viitoarea serie Galaxy Watch 7.

Mai multe funcții de fitness cu un eventual Galaxy Watch 7 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro a venit ca o opțiune perfectă pentru cei care și-au dorit un ceas de încredere, centrat pe fitness. Dar, în același timp, au fost și multe lucruri care au lăsat de dorit. Nu știm dacă Samsung are în plan și lansarea unui model Galaxy Watch 7 Pro. Poate ar fi bine să vedem un model Watch 7 Pro cu un accent mai mare și mai bun pe fitness, astfel încât să poată concura direct cu Apple Watch Ultra 2. Dacă mai va avea și o baterie mai mare, carcasă din titan și alte caracteristici specifice fitness-ului, cu atât mai bine.

Aducerea mai multor funcții de fitnes ar putea fi o opțiune tentantă pentru cei care folosesc telefoane Samsung Galaxy sau orice telefon Android care consideră că Galaxy Watch 6 obișnuit și Classic sunt prea limitative. Le lipsesc unele funcții avansate de fitness oferite de Apple Watch Ultra 2. Galaxy Watch 5 Pro cu siguranță nu a fost suficient de „Pro”, dar, dacă Samsung dorește, seria Galaxy Watch 7 ar putea fi extraordinară. Nu ne îndoim că Samsung poate face acest lucru.

Având în vedere că Samsung lansează trei modele în seriile sale emblematice de telefoane, dar și de tablete, nu ar fi ceva ieșit din comun să primim în viitor și un Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 7 Classic și un Galaxy Watch 7 Pro. Așteptăm ca Samsung să îmbrățișeze această idee.

O baterie mai mare pe seria Galaxy Watch 7

Chiar dacă nu există un model Galaxy Watch Pro anul acesta, am dori ca Samsung să folosească o baterie mai mare în următoarele modele Galaxy Watch. Galaxy Watch 5 Pro a venit cu o baterie de 590 mAh, în timp ce seria Galaxy Watch 6 are o baterie mult mai mică de 425 mAh. Modelele de generație actuală au o viață decentă a bateriei datorită software-ului mai nou și unui cip mai eficient din punct de vedere energetic. Dar, vrem nu vrem, ne gândim la câștigurile ca durată de viață ale bateriei cu o baterie mai mare în viitoarele ceasuri Samsung.

Nu uităm că modelul Galaxy Watch 5 Pro este mai subțire, dar și mai ușor decât Galaxy Watch 6 Classic. În ciuda acestui fapt, Galaxy Watch 5 Pro are o baterie mai mare. O viață mai bună a bateriei este cu siguranță o îmbunătățire pe care o doresc toți utilizatorii de ceasuri inteligente.

Ultimele ceasuri Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic au fost toate mai degrabă upgrade-uri iterative. Nu putem decât să sperăm că Samsung va aduce mai multe noutăți cu Galaxy Watch 7 și Watch 7 Classic. Așteptăm să vedem că noile ceasuri capătă o formă finală în următoarele câteva luni, până la lansarea finală în august anul viitor.