Versiunile Caviar de lux ale modelului de top Samsung Galaxy S21 Ultra

369

Samsung a prezentat recent cu mândrie noua serie Galaxy S21, dintre care Galaxy S21 Ultra este noul model de top. Pe baza acestui smartphone de ultimă generație, cunoscuta companie rusă Caviar a lansat o colecție de modele în ediție limitată. Caviar este cunoscut pentru decorarea modelelor de smartphone existente cu cele mai durabile și rare materiale, inclusiv aur, diamante, metale prețioase, titan și piele. Samsung Galaxy S21 Ultra este acum îmbrăcat în aur!

Noua colecție 2021 de la Caviar este formată din 5 modele diferite. Samsung Galaxy S21 Ultra este folosit ca bază pentru toate cele cinci modele. Colecția Caviar 2021 se referă la un model de top bogat decorat, precum și la două modele de lux pentru femei și două modele clasice pentru bărbați.

Samsung Galaxy S21 Ultra Gold Ox

Cea mai specială și mai luxoasă ediție limitată este concepută pentru a marca Anul Nou Chinezesc. Conform calendarului chinezesc, 2021 este Anul Boului. Boul aduce noroc și prosperitate în noul an. Acest lucru l-a inspirat pe designerii de la Caviar să ofere lui Galaxy S21 Ultra un basorelief tridimensional al capului unui bou cu un inel mare de aur strălucitor. Cu acest inel mobil înseamnă că puteți ține bine smartphone-ul în mână, spune Caviar.

Partea din spate a acestui „Samsung Galaxy S21 Ultra Gold Ox” este fabricată din titan negru, cu o gravură elegantă. O structură elegantă în fagure de miere a fost utilizată pentru partea inferioară, în care iese în relief capul de bou în 3D. Pentru a face această ediție de lux și mai exclusivă, Caviar a încrustat ochii boului cu două diamante. Acest lucru conferă boului un aspect puternic și luxos.

În toată istoria omenirii, aproximativ 190.000 de tone au fost extrase până la sfârșitul anului 2017. Aproximativ 34.000 de tone (2019) sunt deținute de băncile centrale. Cele mai mari zăcăminte de aur din Europa se află în România.

Caviar va produce doar 21 de exemplare ale acestei versiuni de lux a modelului S21 Ultra. Telefonul a fost, de asemenea, anunțat în a 21-a zi a anului ’21 din secolul 21. Prețul acestui smartphone în ediție limitată este de 20.140 USD, pentru care veți primi modelul de 128GB. Noile smartphone-uri Caviar în ediție limitată nu au un compartiment pentru micro-SD și nici slot pentru S Pen.

Versiunea S21 Ultra Carbon de la Caviar

Caviar a lansat, de asemenea, o ediție Carbon. Acest smartphone gri închis are un design mai restrâns, dar în același timp arată mai puțin luxos. A fost utilizată fibra de carbon pentru automobile. Acest material este deosebit de ușor și foarte rezistent.

Partea superioară are o structură netedă, realizată din titan întărit, conform LetsGoDigital. Logo-ul caracteristic Caviar, în formă de coroană, este, de asemenea, încorporat aici. Partea inferioară are o structură tip velur, care conferă dispozitivului un aspect unic. Un articol frumos pentru bărbații de succes.

Samsung Galaxy S21 Ultra Carbon Limited Edition al Caviar are un preț de 6.060 USD (128GB). Smartphone-ul vine într-un ambalaj de lux frumos, ceea ce îl face, de asemenea, un cadou de afaceri potrivit.

Bineînțeles, acest smartphone oferă aceeași funcționalitate ca Samsung Galaxy S21 Ultra. Există un ecran AMOLED curbat QHD+ de 6,8 inch (17,27 cm) cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz. De asemenea, a fost reînnoit sistemul de camere cvadruplu cu senzor laser cu auto-focus. În plus, Samsung a echipat S21 Ultra cu suport S Pen. Acest stilou nu este inclus standard.

Samsung Galaxy S21 Ultra Black Alligator

Caviar a creat, de asemenea, Galaxy S21 Ultra Black Alligator pentru bărbați. După cum sugerează și numele, acest dispozitiv este complet negru și este echipat cu piele de aligator negru. Forma caracteristică în V care poate fi găsită în întreaga colecție 2021 este de data aceasta proiectată în aur de 18 carate. Coroana Caviar este, de asemenea, placată cu aur pe acest smartphone Samsung.

Acest model de smartphone folosește și titan. Spatele este decorat cu piele moale de crocodil. Acest lucru conferă dispozitivului un aspect clasic și va oferi, de asemenea, o aderență frumoasă.

Modelul Black Alligator devine puțin mai scump decât versiunea Carbon. Pentru 6.220 USD, veți primi versiunea de 128GB. Caviar oferă, de asemenea, posibilitatea de a personaliza telefonul.

Samsung Galaxy S21 Ultra White Alligator

Caviar a proiectat și o versiune pentru femei a versiunii Black Alligator. Samsung Galaxy S21 Ultra White Alligator arată similar, dar are piele de crocodil alb. În plus, au fost aplicate accente de argint, în loc de aur. Pe lângă forma în V și coroana, întregul cadru al telefonului și insula camerei sunt, de asemenea, decorate cu argint lucios. Vă reamintim că Samsung Galaxy Note 20 Ultra a fost și el lansat în variante de lux Caviar

Spatele din titan întărit a primit, de asemenea, o culoare potrivită. Este un smartphone de lux frumos pentru managerul sau femeia de afaceri de succes. Acest smartphone elegant va fi vândut la un preț de 5.980 dolari, ceea ce îl face cel mai ieftin din gama Caviar 2021. Caviar oferă transport gratuit în întreaga lume, după efectuarea unei comenzi, livrarea durează aproximativ două săptămâni.

Samsung Galaxy S21 Ultra Golden Lines

În cele din urmă, Caviar a introdus și un model complet auriu, pentru doamnele cărora nu le deranjează să iasă puțin în evidență. De data aceasta am optat pentru un joc de linii complet diferit. Liniile aurii relativ largi sunt vizibile pe laturile stânga și dreapta, cu linii orizontale foarte subțiri între ele. De aici și numele corespunzător „Linii de aur”.

Logo-ul caracteristic Caviar este plasat exact pe centrul spatelui pe acest smartphone. Atât cadrul cât și sistemul camerei au o culoare neagră, ceea ce le face să iasă în evidență. Samsung a optat pentru două teleobiective, fiecare cu rezoluție de 10 megapixeli. Unul poate mări de 10x, celălalt de 3x. Această nouă combinație de zoom pare a fi un succes, judecând după primele recenzii ale experților care au apărut acum online.

Prețul de vânzare cu amănuntul sugerat pentru această versiune feminină este stabilit la 6.140 USD. În afară de modelul de top, Caviar va produce 99 de exemplare din acest model. Fiecare dispozitiv are un număr unic gravat pe lateral. În plus, este inclus un certificat de autenticitate, care specifică ce materiale au fost utilizate pentru decorarea smartphone-ului.

SURSĂLetsgoDigital