Samsung Galaxy Note 20 Ultra în variante de lux Caviar, prețuri prohibitive

628
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung Galaxy Note 20 Ultra nu este cu siguranță unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri găsite pe piață. Versiunea sa de bază, cu memorie internă de 256 GB, este la vânzare la un preț de ~1.350 de euro. În același timp pentru un spațiu de stocare 512 GB trebuie să plătiți începând de la 1.400 de euro. Da, sunt scumpe!

Prețurile nu sunt pentru toate bugetele, desigur, dar cu siguranță nu se compară cu cele ale noilor variante de extra-lux realizate de o companie cunoscută, specializată în produse de lux. Cei mai atenți vor fi ghicit deja la ce ne referim. Este vorba despre Caviar, o compania rusă cunoscută pentru crearea de variante extravagante de smartphone-uri de înaltă calitate. Caviar a creat un iPhone 11 Pro dedicat lui Elon Musk. Versiunea de 64 GB a Cyberphone-ului iPhone 11 Pro pornește de la 5.260 de dolari.

Patru versiuni de Galaxy Note 20 Ultra realizate de Caviar

Există patru versiuni de Note 20 Ultra proiectate de Caviar, toate personalizate pe spate și inspirate de unele orașe sau monumente din întreaga lume.

  • Galaxy Note 20 Ultra Hagia Sophia (Istanbul)
  • Galaxy Note 20 Ultra Parthenon (Grecia)
  • Galaxy Note 20 Ultra Forbidden City (Orașul Interzis din China)
  • Galaxy Note 20 Ultra St. Basil’s Cathedral (Catedrala Sf. Vasile din Moscova)

Catedrala Sf. Vasile din Moscova (Sfântul Vasile Blajinul) este situată în Piața Roșie din Moscova. Este un lăcaș de cult ortodox, un simbol al orașului și al arhitecturii ruse tradiționale. A fost construită între 1555 și 1561 în timpul lui Ivan cel Groaznic.

Galaxy Note 20 Hagia Sophia. Este inspirată de Hagia Sophia din Istanbul. Se caracterizează printr-un capac spate cu efecte de marmură în culoare neagră și finisaje cu gravuri artistice. Se vor produce doar 99 de exemplare ale acestei versiuni. Fiecare model poate fi comandat la un preț de 5.830 de dolari (peste 4.900 de euro la cursul de schimb).

Note 20 Ultra Parthenon. Este inspirat de aspectul arhitectural al Partenon-ului. Acest model este caracterizată printr-o serie de coloane afișate pe capacul din spate a smartphone-ului Samsung. Note 20 Ultra Parthenon va fi de asemenea disponibil într-o ediție limitată de 99 de exemplare. Prețul de vânzare este puțin mai mic decât cel pentru Hagia Sophia. Conform HDBlog, costă 5.750 de dolari (4.864 de euro la cursul de schimb).

Modelul inspirat de catedrala Sf. Vasile este cel mai scump

Note 20 Ultra Forbidden City. Smartphone-ul este inspirat de orașul Beijing și clădirile din Orașul Interzis, create în timpul dinastiei Ming. Capacul din spate se caracterizează printr-un finisaj cu efect de marmură verde, în timp ce decorațiile artistice laterale similare cu cele prezente la exteriorul templelor ies în evidență. Acest model poate fi achiziționat cu puțin peste 6.000 USD (în jur de 5.100 € la cursul de schimb).

Galaxy Note 20 Ultra St. Basil’s Cathedral. Această variantă concepută de Caviar este cea mai scumpă. Este inspirată de biserica ortodoxă rusă din Piața Roșie a Moscovei. Note 20 Ultra Catedrala Sf. Vasile este caracterizată de un finisaj tip marmură roșie, decorat cu ornamente în relief, care se referă la fațadele decorative ale Catedralei Sf. Vasile. Prețul? 6.260 USD, sau aproape 5.300 USD la cursul de schimb.

Caviar a lansat modele unice și din seria Galaxy S20, Galaxy Note 10 sau Galaxy S10. Toate sunt ornate cu aur și sunt foarte scumpe. Caracteristicile și specificațiile tuturor telefoanelor personalizate de Caviar rămân neschimbate față de telefoanele originale.