CBSN se alătură canalelor TV gratuite pe Samsung TV Plus

918
Sursa Foto: Cdrinfo.com

Samsung Electronics a adăugat CBSN la serviciul său video gratuit, Samsung TV Plus. CBSN se alătură celor 70 de canale TV de pe serviciul Samsung TV Plus, care oferă acces gratuit și instantaneu la programele de înaltă calitate pentru milioane de televizoare Samsung Smart produse în perioada 2016 – 2019.

Lansat în decembrie 2016 în SUA, Samsung TV Plus este preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2019. Utilizatorii pot accesa conținut TV doar cu o simplă conexiune la Internet. Nu este nevoie de descărcare, dispozitive suplimentare sau card de credit. Momentan Samsung TV Plus este disponibil doar pe anumite piețe.

Samsung TV Plus cu multe canale excelente

Odată cu adăugarea CBSN, serviciul gratuit de știri în streaming 24/7 al CBS, Samsung TV Plus oferă consumatorilor o modalitate alternativă de acces și vizionare a aceluiași conținut de știri pe cel mai mare ecran din casă.

Samsung TV Plus include canale care se ocupă de știri, sport, copii, stil de viață, jocuri de noroc și multe altele. Sunt disponibile ET Live, Cheddar, WeatherNation, fubo Sports Network, Outside TV+, Moonbug, Tastemade, QVC, PeopleTV. Mai sunt pe Samsung TV Plus și This Old House, FailArmy, The Pet Collective, IGN și multe altele, conform Cdrinfo.

CBSN – Columbia Broadcasting System News este un canal de știri video în flux, lansat pe 6 noiembrie 2014. CBSN are programe originale care nu sunt disponibile în altă parte, precum Red & Blue cu Elaine Quijano și The Takeout cu Major Garrett.

Aproximativ 34% din gospodăriile din SUA nu vor avea un abonament tradițional prin cablu până la sfârșitul anului 2019, potrivit Convergence Research Group.

Deoarece tendințele de vizionare continuă să se schimbe, considerăm că este important să oferim consumatorilor o experiență TV liniară și directă, complet și profund integrată în platforma noastră Samsung Smart TV”. A spus Salek Brodsky, VP al parteneriatelor strategice și dezvoltării afacerilor pentru Samsung Electronics.