Ce așteptăm să vedem la viitorul smartwatch Galaxy Watch 2?

1884

Samsung Galaxy Watch este un smartwatch extraordinar, lucru recunoscut de toată lumea. O bilă albă pentru acest ceas inteligent este că el nu rulează pe Wear OS, bazându-se pe sistemul de operare Tizen. Cu un design elegant, o durată lungă de viață a bateriei și o mulțime de abilități de urmărire a somnului sau a exercițiilor fizice, aproape nu avem ce să criticăm la acest smartwatch Samsung.

Dar, „aproape” acesta mai lasă loc și de unele îmbunătățiri pentru urmașul lui Galaxy Watch. Pe alte smartwatch-uri, care rulează alte sisteme de operare, sunt unele aplicații pe care am dori să le vedem și pe ceasurile inteligente Samsung. Trebuie să recunoaștem totuși că Samsung Galaxy Watch nu este un smartwatch perfect.

Așa că, prin intermediul site-ului englez TechRadar, vă prezentă o listă de îmbunătățiri pe care vrem să le vedem pe Galaxy Watch 2. De asemenea, în acest articol veți găsi previziunile noastre pentru Galaxy Watch 2, inclusiv eventualul timp de lansare, preț și caracteristici. În timp știrile și zvonurile vor mai face ca acest articol să fie revizuit.

Următorul smartphone de la Samsung ar fi logic să fie Galaxy Watch 2. Normal ar fi să apară la sfârșitul lui 2019. Galaxy Watch a fost lansat pe 9 august 2018, alături de Galaxy Note 9. Deci există șanse ca Galaxy Watch 2 să apară prin august 2019, eventual la același eveniment cu Galaxy Note 10. Cât va costa, este greu de spus în acest moment. Probabil în jur de 300 de euro. Este posibil cu unele noi îmbunătățiri, Galaxy Watch 2 să coste mai mult de atât.

Galaxy Watch 2 posibil cu mai multe caracteristici de la predecesorul său

Putem da cu presupusul în acest moment ce caracteristici vom găsi pe Galaxy Watch 2. Probabil că Samsung lucrează la el, dar deocamdată nu a apărut nici un zvon sau o informație despre acest ceas. Credem că majoritatea caracteristicile găsite pe Galaxy Watch, GPS, monitor de ritm cardiac, NFC, urmărirea diferitelor sporturi, monitorizarea somnului și stresului se vor regăsi pe Galaxy Watch 2. Posibil o față circulară și o rama rotativă, mai ales că și Samsung Gear S3 are aceleași lucruri.

Tizen este sistemul de operare aflat pe smartwatch-urile Samsung. Începând de la versiunea Tizen 2.2 din februarie 2014 pe Samsung Gear 2, toate celelalte ceasuri inteligente Samsung care au apărut au sisteme Tizen actualizate. Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport rulează deja pe Tizen 3.0. Galaxy Watch are 4.0.

Mai puțin sigur, dar foarte probabil este ca Galaxy Watch 2 să rămână pe sistemul de operare Tizen. Samsung a folosit Tizen pe dispozitivele sale wearables aproape permanent. Deși anul acesta înainte de lansarea lui Galaxy Watch s-a vehiculat destul de intens trecerea la Wear OS. Dacă Samsung va trece la Wear OS pentru Galaxy Watch 2 încă este prea devreme de spus. Tentația va fi, pentru că sistemul de operare pentru smartwatch-uri al Google are un ecosistem de aplicații mai sănătos. Dar există și foarte multe motive pentru ca Samsung să nu renunțe la sistemul său de operare – Tizen.

Ce vrem să vedem la viitorul Smartwatch Galaxy Watch 2? Samsung Galaxy Watch este un smartwatch foarte bun, dar unul în care mai este loc de îmbunătățiri. Următoarele șapte caracteristici sunt lucrurile pe care am dori să le vedem cu adevărat pe Samsung Galaxy Watch 2.

Mai multe aplicații terță parte pe viitorul smartwatch Samsung
1. Mai multe aplicații ale unor terțe părți. Galaxy Watch rulează Tizen, un sistem de operare foarte bun. Dar față de cele mai cunoscute sisteme de operare are și un dezavantaj. Cu Tizen OS există mai puține aplicații disponibile decât veți găsi pe sistemul de operare Wear OS a lui Google. Deci, până când Samsung lansează Galaxy Watch 2, ne-ar plăcea să vedem că Samsung dezvoltă mai multe aplicații cheie cum ar fi WhatsApp, Google Maps și Facebook Messenger pe platforma Tizen.
2. O mai bună urmărire a stresului. Samsung Galaxy Watch urmărește o mulțime de lucruri și în mare parte face o treabă bună. Dar la urmărirea stresului Samsung ar trebui să mai lucreze. Galaxy Watch urmărește stresul dar precizia acestuia este puțin discutablă. Datele luate în considerare la această caracteristică sunt bazate în mare parte doar pe ritmul cardiac. Așadar, am dori să vedem că această funcție a fost revizuită pentru modelul următor.
3. Provocările grupului de prieteni pentru rezultate. Competiția cu prietenii poate fi o motivație pentru a deveni mai activ. Smartwatch-ul Galaxy Watch vă permite să faceți acest lucru. Prietenii dvs. nu au nevoie chiar de un model Galaxy Watch, un ceas Samsung Gear sau aplicația Samsung Health se va descurca foarte bine pentru acest lucru. Cu toate acestea, puteți provoca numai prietenii în mod individual, în loc să îi puteți provoca în grup pentru o competiție. Se pare că ar fi o caracteristică evidentă și ușor de adăugat, deci sperăm că Samsung va rezolva acesată problemă.
Îmbunătățiri la Bixby și compatibilitate cu încărcătoare wireless
4. Compatibilitate cu mai multe încărcătoare fără fir. Galaxy Watch utilizează un încărcător Samsung care acceptă încărcarea wireless. Dar numai un încărcător fără fir care vine cu Galaxy Watch. Acest lucru poate fi uneori incomod. Dacă nu aveți încărcătorul la îndemână, chiar dacă Galaxy Watch are o excelentă viață a bateriei, se poate întâmpla să rămâneți fără baterie. Deci, pentru Galaxy Watch 2 am dori ca acesta să poată fi încărcat cu orice încărcător standard fără fir. În acest fel, dacă vă aflați la birou sau oriunde altundeva, aveți șansă ca cineva să aibă un încărcător wireless.
5. Îmbunătățiri majore pentru Bixby. Un alt dezavantaj al folosirii Tizen, este că Galaxy Watch se bazează pe Bixby, nu pe Google Assistant. Aceasta este o problemă, deoarece Bixby nu este la fel de bun ca Asistentul Google. Acum cu ultimele anunțuri de la Samsung Developer Conference, sperăm că Bixby să capete mai mult potențial.
6. O mai bună compatibilitate cu iOS. Galaxy Watch funcționează atât cu Android, cât și cu iOS, dar este cu siguranță mai bine cu Android. În timp ce poți citi notificările pe ceas când ești asociat cu un iPhone, nu poți să răspunzi la ele, făcându-l mai limitat. Acest lucru este ceva ce poate fi rezolvat ușor de Samsung.
Un model Galaxy Watch 2 cu o mai mare compatibilitate LTE
7. Disponibilitate LTE mai mare. Există versiuni ale ceasului Galaxy Watch care suportă LTE, dar numai pe rețele selectate, care nu se potrivesc tuturor. Pentru Galaxy Watch 2 am dori să vedem un model LTE disponibil pe toate rețelele, deci o opțiune pentru toată lumea.

Galaxy Watch este cel mai rafinat smartwatch al Samsung, datorită funcției sale de urmărire de fitness și a duratei de viață a bateriei. Toate acestea sunt ambalate în interiorul unui smartwatch circular, argintiu și negru. Ceasul inteligent are un cadru rotativ pentru navigarea în meniu fără efort. Credem că suntem în asentimentul fanilor Samsung dacă vrem mai multe aplicații terță parte și unele din doleanțele de mai sus.