Ce este și ce poate face Samsung SmartThings pentru casă

2809

Călătoria voastră în lumea inteligentă de acasă poate începe cu ceva foarte simplu cum ar fi cumpărarea unor becuri inteligente. Cu acestea puteți schimba ambianței unei camere și mergeți până la un punct în care puteți controla totul în casa dvs. fără a interacționa fizic cu nimic. În spatele tuturor lucrurilor dintr-o casă inteligentă se află Samsung SmartThings.

Alegerea între sute de produse și găsirea unui ecosistem potrivit poate fi destul de confuză. Samsung speră să atenueze această confuzie oferind un singur punct de control pentru toate produsele inteligente de acasă cu Samsung SmartThings. Iată tot ce trebuie să știți!

Ce este Samsung SmartThings?

Samsung SmartThings este de fapt un nume larg și cuprinzător, care acoperă atât hardware cât și software. Cel mai important lucru al sistemului SmartThings este încercarea Samsung de a oferi un singur punct unic de control pentru toate dispozitivele inteligente de acasă. Acest lucru se întâmplă nu numai cu dispozitivele proprii, ci și cu un număr impresionant de produse terțe care pot fi gestionate cu ajutorul aplicației SmartThings. Samsung, de asemenea, face foarte ușor să găsiți și să alegeți cele mai bune dispozitive inteligente pentru casa unde locuiți.

Cele mai bune dispozitive Samsung SmartThings

Samsung are câteva dispozitive oferite sub brandul SmartThings, dar cel important este compatibilitatea cu o serie de produse terțe. În afară de a vă asigura că nu veți fi blocați într-un singur ecosistem, această compatibilitate largă înseamnă, de asemenea, că nu veți avea dificultăți în încercarea de a găsi dispozitive care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

SmartThings Inc. este o companie americană cu sediul în Mountain View, California. Ideea pentru SmartThings a avut-o co-fondatorul și CEO-ul Alex Hawkinson în iarna anului 2011, când casa de munte a familiei sale din Colorado a fost distrusă. Au fost daune de peste 80.000 $. Hawkinson ar fi putut împiedica daunele dacă ar fi știut ce se întâmplă în interiorul casei.

Există peste 350 de produse listate în prezent ca „Lucrează cu SmartThings„. Acestea includ totul, de la becuri inteligente și comutatoare, camere de securitate, sonerii, prize, încuietori, termostate și difuzoare la detectoare de fum și monoxid de carbon, comenzi pentru robineții de apă, uși de garaj, sisteme de irigare și multe altele. Sunt prea multe opțiuni foarte bune pentru a le enumera pe toate. Pentru a simplifica lista, prin intermediul AndroidAuthority, vă prezentăm aici câteva dintre cele mai bune și eficiente.

Samsung SmartThings Hub și SmartThing Wi-Fi

Samsung SmartThings Hub se află acum la cea de-a treia ediție și servește drept fundamentul sistemului inteligent de acasă pe care îl construiți. Acesta este și singurul dispozitiv care este esențial pentru a construi un sistem Samsung SmartThings. Se conectează fără fir la toate dispozitivele inteligente de acasă și vă permite să le monitorizați și să le controlați utilizând o singură aplicație. Hub-ul are nevoie de o conexiune activă la internet pentru a funcționa.

Desigur, dacă nu doriți să faceți față neplăcerilor unui hub separat și a unui router Wi-Fi, Samsung vă acoperă cu Wi-Fi-ul Samsung SmartThings. Acesta este un router AC1300 cu rețea Wi-Fi care se dublează ca un hub. Un singur router oferă acoperire pentru o suprafață de 1.500 m², dar puteți adăuga încă unul pentru case mai mari.

Cei mai buni senzori Samsung SmartThings

Există câteva tipuri diferite de senzori Samsung SmartThings disponibili cu ajutorul cărora Samsung vă ajuta să începeți călătoria dvs. de automatizare la domiciliu. Senzorul multifuncțional Samsung SmartThings –
Samsung SmartThings Multipurpose Sensor – este un senzor all-in-one care poate detecta vibrațiile, orientarea, înclinarea, temperatura și când se deschide și se închide ceva. Puteți să-l plasați pe uși, sertare, ferestre, dulapuri și în multe alte locuri. Faptul că detectează vibrațiile permite senzorului să facă diferența între momentul în care se deschide o ușă și dacă o ușă este lovită sau forțată. Puteți seta alerte pentru toate aceste activități și pentru orice altceva doriți.

Utilizarea senzorului de mișcare Samsung SmartThings este auto-explicativă. Puteți să-l configurați pentru a primi alerte dacă există o mișcare neașteptată în casa dvs. sau într-o anumită cameră. Puteți verifica dacă copii sunt în zonele unde trebuie să fie și, bineînțeles, să vă asigurați-vă că nu se întâmplă nimic în cazul în care nimeni nu este acasă. De asemenea, puteți să-l conectați la lămpi inteligente pentru a le activa sau dezactiva când există mișcări.

Uși, becuri sau sonerii inteligente cu Samsung SmartThings

Philips Hue, becuri inteligente. Becurile Philips sunt probabil cea mai bună alegere pentru oricine dorește să intre în jocul inteligent de iluminare. Este necesar un hub iar pentru aceasta este hub-ul Samsung SmartThings. Varietatea becurilor oferite de Philips poate fi controlată de aplicația SmartThings. Dacă aveți un difuzor inteligent, aceste becuri pot fi, de asemenea, controlate utilizând dispozitivele Google Home și Amazon Echo.

Termostatul Ecobee4. Dacă sunteți un fan al Echo-ului Amazon, veți fi bucuroși să aflați că Ecobee4 a construit Alexa pentru o integrare ușoară în casa inteligentă. Mai important, în acest caz, este compatibil cu Samsung SmartThings. Inclus cu termostatul este un senzor de cameră (și puteți cumpăra mai multe), care vă permite să verificați și să acordați prioritate camerelor care necesită încălzire sau răcire. Puteți controla totul cu aplicația SmartThings chiar dacă nu sunteți acasă, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Schlage Connect Doorlock. O securitate mai bună la domiciliu este unul dintre cele mai bune motive pentru a investi în produse de tip smart home. Ușa de siguranță Schlage Connect este ceva de care aveți nevoie. Puteți bloca sau debloca ușa de la distanță utilizând un smartphone și aplicația SmartThings. De asemenea, puteți stabili cine poate sau nu poate utiliza ușa respectivă, furnizând coduri de acces care pot fi introduse prin intermediul ecranului tactil.

Ring Video Doorbell Pro. Împreună cu o ușă de siguranță inteligentă, un alt mod de a vă asigura securitatea inteligentă la domiciliu este cu o cameră video. Acest lucru este soneria tip inel cu o cameră video inclusă – Ringe Video Doorbell Pro. Vă permite să vedeți, să auziți și să discutați cu oricine se află la ușa dvs. utilizând telefonul inteligent, tableta sau chiar un televizor inteligent. Totul prin Samsung SmartThings. Suportă video până la 1080p și oferă înregistrări video clare pe timp de noapte.

Camere wireless inteligente și difuzorul Amazon Echo integrate cu SmartThings

Arlo Pro 2 camere de securitate wireless. Produsul care ar trebui să vă acopere majoritatea nevoilor de securitate la domiciliu este camera Arlo Pro 2. Aceste camere wireless sunt concepute pentru a funcționa atât în ​​interiorul cât și în exteriorul casei dvs. și oferă o viziune pe timp de noapte și un sunet în două direcții, prin care puteți să speriați intrușii. Puteți viziona fluxurile video live și puteți accesa până la trei zile de înregistrări. Două camere Arlo Pro 2 ar trebui să fie suficiente dar sunt și pachete mai mari de multi-camere.

Amazon Echo. S-ar putea să fi observat că o mulțime de dispozitive inteligente menționate mai sus oferă control vocal prin Alexa sau Asistentul Google. Numărul de dispozitive acceptate de Alexa este incredibil și include tot ceea ce am menționat până acum. Nu este cel mai bun difuzor din lume în ceea ce privește sunetul, dar își face treaba. Așteptăm și pe Galaxy Home pentru a fi inclus pe această listă și integrat cu Samsumg SmartThings. Dacă doriți să obțineți un anumit tip de control vocal cu sistemul dvs. SmartThings, cumpărarea difuzorului inteligent Amazon Echo este o modalitate excelentă de a face acest lucru.