Cea mai reală randare a lui Samsung Galaxy S8 și S8 Plus

2211

Samsung Galaxy S8 este, fără îndoială, un dispozitiv foarte așteptat. Vă prezentăm cea mai clară redare video a lui Galaxy S8 și S8 Plus.

Prezentarea vine de la @OnLeaks, și este bazată pe o proiectare asistată de calculator (Computer-aided design – CAD) a tuturor informațiilor disponibile în acest moment despre cele două receptoare.

Mari, clare și strălucitoare, cu un design din sticlă și metal este cea mai bună imagine despre ceea ce credem că va fi și arăta, cele două smartphone de la Samsung.

Avem o semnătură Samsung, ca look pe partea frontală lucioasă și elegantă.

Computer-aided design (CAD) proiectare asistată de calculator, utilizează sistemele informatice, pentru a ajuta la crearea, modificarea, analiza sau optimizarea unui desen sau model. CAD este utilizat pentru a crește productivitatea designerului și pentru a îmbunătăți calitatea proiectării. Poate fi folosit pentru a proiecta figuri bidimensionale (2D), sau tridimensionale (3D).

Panourile frontale de pe ambele telefoane Galaxy S8 arată extrem de impresionant, cu margini laterale aproape inexistente și aproape de minim în partea de sus și jos.

Ambele dispozitive sunt dotate cu ecran dual-margine curbat, afișaj Super AMOLED.

Aceasta va fi prima dată când Samsung va utiliza un ecran curbat, pe varianta mai mica a smartphone-ului său emblematic.

În plus, Galaxy S8 va avea dimensiuni de 148.90 x 68 x 8 mm, în timp ce Galaxy S8 Plus va avea dimensiuni de 159 x 74 x 8 mm.

Butoanele de putere și de volum sunt situate pe partea stângă a dispozitivelor, în timp ce un buton fizic suplimentar (considerat a fi dedicat pentru asistentul lui Samsung, Bixby) este plasat pe partea dreaptă.

Specificații în conformitate cu ce știm până acum despre Samsung Galaxy S8 și S8 Plus.

  • Ecran: 5.7 inch sau 5.8-inch (Galaxy S8), 6.1-inch sau 6.2 inch (Galaxy S8 Plus), dublu curbat display Super AMOLED, 2560 x 1440 pixeli, Corning Gorilla Glass 5.
  • Camera: spate: 12-megapixeli, dual-pixel detecție focalizare automată, f / 1.7, OIS, Auto HDR și înregistrare video 4K.
  • Camera: față: 8-megapixeli, autofocus, f / 1.7, și înregistrare video QHD.
  • Procesor: Samsung Exynos 8895 / Qualcomm Snapdragon 835.
  • Memorie: 4GB / 6GB, 64GB UFS 2.1 stocare internă, slot pentru card microSD (până la 256GB).
  • Software-ul: Android 7.1.1 Nougat.
  • Conectivitate: 4G LTE, dual-band Wi-Fi AC/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth, GPS, NFC, Samsung Pay, port USB 3.0 tip C și un jack de 3,5 mm pentru căști.
  • Senzori: Accelerometru, Lumină ambientală, Giroscop, senzor Hall, și de proximitate.
  • Securitate: Scaner de amprente, Scaner de iris, Samsung KNOX, și Samsung Pass.
  • Baterie: 3,250mAh (Galaxy S8) și 3,750mAh (Galaxy S8 Plus), adaptor pentru încărcare rapidă și încărcare wireless rapidă.

Delectați-vă cu această prezentare până când Samsung va prezenta oficial un clip promoțional de un minut la MWC la Barcelona.

VIAMySmartPrice