Cele mai bune aplicații pentru Gear S3 și Gear Sport

7314

Samsung Gear S3 și Sport Gear sunt unele dintre cele mai bune smartwatch-uri care sunt la ora actuală pe piață. Oferind o autonomie extraordinară a bateriei, GPS integrat pentru urmărirea și navigarea independentă, afișaje AMOLED clare și luminoase și nenumărate alte caracteristici exclusive, aceste două sunt o achiziție foarte bună pentru anul 2018.

Deoarece Samsung utilizează propriul magazin Galaxy Apps, instalarea oricăreia dintre aceste aplicații este mai ușor de făcut prin intermediul unui smartphone atingând butonul „Instalare”. Aplicația va fi descărcată în Gear Watch în cel mai scurt timp.

Vă prezentăm în continuare caracteristicile celor mai bune aplicații pentru Galaxy Gear S3 și Gear Sport.

Sleep as Android. Una dintre cele mai bune aplicații pentru ceas deșteptător cu urmărirea ciclului de somn este la fel de bună și pe ceasurile Samsung Gear datorită aplicației care o însoțește. Sleep as Android utilizează algoritmi complecși pentru a găsi momentul potrivit pentru a declanșa o alarmă și pentru a vă trezi cu ușurință. Sleep as Android poate urmări, de asemenea, somnul pe timpul nopții, dacă este mai adânc sau mai ușor. În acest fel, aplicația este mai mult decât o caracteristică inteligentă de trezire. Mai mult, cu această aplicație nu trebuie să dormiți cu telefonul alături. Aplicația pentru smartwatch vă permite să amânați sau să anulați alarmele direct din ceas, ceea ce este o caracteristică plăcută.

Facer. Este ultima aplicație pentru fețele personalizate de ceas Android, Tizen și watchOS. Dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce se află pe Galaxy App Store, atunci acesta este pentru dvs. Facer are o colecție de peste 30.000 de fețe de ceas pe toate platformele, dar puteți crea și propriile fețe și le puteți împărtăși prietenilor. Facer Creator oferă o mare selecție de ceasuri, fonturi și fundaluri.

Samsung Speedometer. Aplicația oficială pentru a urmări viteza utilizează GPS-ul încorporat din Gear S3 și Sport Gear, pentru a vă urmări viteza în timp real. Aplicația include grafice ale vitezei maxime, înregistrează distanțele și durata călătoriilor. Aplicația are scopul de a fi utilizată în timpul activităților în aer liber, deoarece se referă la disponibilitatea semnalului GPS și poate să nu fie complet precisă atunci când măsurați viteze mai mici de 10 km / h. Aplicația se va opri după 30 de minute de inactivitate.

Glympse. O aplicație utilă pentru a transmite prietenilor, familiei și altora, în timp real locul în care vă aflați. Perfectă pentru acele ocazii în care vă întoarceți mai târziu acasă, dar nu puteți să explicați unde sunteți. Glympse este gratuit și acum funcționează perfect în modul autonom datorită GPS-ului integrat în Samsung Gear S3.

Find My Car. Aplicație foarte utilă pentru acele momente în care nu vă puteți aminti unde ați parcat mașina. Find My Car poate să vă găsească mașina prin GPS-ul încorporat în S3 Gear și Gear Sport și vă arată cât de departe sunteți în mașină. Puteți să vă lăsați, de asemenea, înregistrări vocale cu mai multe informații, pentru a avea și mai multe detalii despre acel loc.

Spotify. Spotify este aplicația muzicală de streaming esențială pentru dispozitivele Samsung Gear. Este perfectă pentru tuning în timp ce se lucrează și este complet controlabilă prin ceas. În plus, Spotify pe platforma S3 Gear și Gear Sports suportă modul offline! Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de muzica preferată pe drum, chiar dacă nu sunteți legat de un smartphone. Acest lucru adaugă un alt nivel de autonomie la smartwatch, dacă nu doriți să purtați telefonul cu dvs. în timpul jogging-ului.

Here WeGo. Pentru cele mai recente ceasuri Samsung Gear, Here WeGo, este o afacere independentă, ceea ce înseamnă că nu trebuie sincronizată cu aplicația Here de pe telefon pentru a funcționa, dar hărțile trebuie să fie stocate în memoria cache în prealabil. Here WeGo vă permite să planificați trasee și moduri de deplasare, să stocați datele în memoria ceasului pentru a le accesa ulterior cu ușurință. Este o aplicație de navigare de excepție pentru noul dvs. smartwatch.

Calculator. Aplicația Samsung Gear Calculator este foarte bună și utilă. Nu sunt multe de spus despre asta. Este un calculator, este funcțional și este o aplicație excelentă pe care o aveți pe smartphone-ul dvs. Singura plângere ar fi cu privire la mărimea relativ mică a aplicației, posibil afectată de dimensiunile limitate ale ecranului. Calculatorul este o aplicație must-have pentru orice proprietar de Gear.

Uber. Comandați o mașină de la încheietura mâinii. Simplu ca bună ziua! Odată ce ați instalat Uber pe telefonul dvs., apoi pe însoțitorul său smartwatch și vă conectați, sunteți gata de a comanda imediat o mașină!

Uber are sediul în San Francisco, California și a fost fondat în 2009 ca UberCab de către Garrett Camp și Travis Kalanick. La începutul anului 2017, cota lui Uber din piața americană a fost de 84%.

White Light. Lumina albă este o aplicație foarte simplă. Deoarece nici Gear S3, nici Samsung Gear Sport nu au încorporat lanterne, White Light își propune să remedieze acest lucru în modul cel mai ușor posibil – prin rotirea ecranului pe alb și prin creșterea luminozității. Nu știți când vă poate salva viața … sau puteți să vă descurcați în întuneric, cel puțin.

SURSĂPhoneArena