Samsung va deschide centre Galaxy Experience Spaces la nivel global

409
centre Galaxy Experience Spaces
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că va deschide șapte spații interactive de experiență Galaxy în întreaga lume cu ocazia evenimentului care va avea loc la Seul pe 26 iulie. Fanii pot vizita Galaxy Experience Spaces interactive pentru a explora cele mai recente inovații și experiențe Galaxy.

„Suntem încântați să oferim vizitatorilor șansa de a se cufunda în cel mai recent ecosistem Galaxy. În acest fel pot vedea direct cum dispozitivele Samsung le pot îmbogăți viața de zi cu zi”. A declarat Stephanie Choi, EVP și șeful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Așteptăm cu nerăbdare să-i întâmpinăm pe toți cei care vizitează un cadru interactiv și personalizat la unul dintre spațiile noastre globale de experiență Galaxy.”

Samsung invită consumatorii să se „Alăture pe partea inversă – Join the flip side” și să exploreze un nou mod de a gândi și de a trăi. Acesta este construit pe o fundație de deschidere și incluziune care depășește limitele a ceea ce era posibil anterior.

Mai multe spații Galaxy Experience Spaces la nivel global

Fanii pot vizita spațiile distractive și colorate pe tema pieței deschise pentru a se familiariza cu cele mai noi dispozitive. Astfel pot vedea potențialul ecosistemului conectat al Galaxy și participa la expoziții interactive. Vizitatorii vor afla mai multe despre descoperirile de design care fac posibile cele mai recente dispozitive Galaxy, explorând unele dintre cele mai noi caracteristici ale acestora și modul în care excelează la sarcini precum jocurile și vizualizarea multi-conținut pe viitoarele dispozitive Galaxy. Astfel de locații vor fi deschise în Seul, New York, Berlin, Paris, Dubai și Bangkok.

Bangkok este capitala Thailandei din 1782. Cu peste 17 milioane de turiști străini, Bangkok a fost cel mai vizitat oraș din lume în 2013. De atunci, Bangkok a ocupat unul dintre primele două locuri, fie după Londra, fie după Hong Kong.

În anumite Galaxy Experience Spaces, vizitatorii se pot bucura de cadouri Samsung pe o perioadă limitată. După descărcarea aplicației Galaxy Experience, consumatorii pot acumula puncte prin interacțiunea cu magazinul – cum ar fi înregistrarea în magazin în aplicație sau participarea la activități spațiale. Utilizatorii pot apoi să cumpere articole cadou cu punctele colectate în aplicație.

Locații Galaxy Experience Space:

  • Seul: 28 iulie – 20 august la 41-1, Seongsui-ro 7-gil, Seongdong-gu, Seul
  • Busan: 28 iulie – 20 august la ora 5, Gwanganhaebyeon-ro 255beon-gil, Suyeong-gu, Busan, Coreea
  • New York: 26 iulie – 20 august la 50 W 34th St., New York, NY 10001
  • Berlin: 26 iulie – 22 august la Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Berlin
  • Paris: 26 iulie – 22 august la Westfield Les 4 Temps, 15 Parv. de la Défense, 92092 Puteaux, Franța
  • Dubai: 26 iulie – 22 august la Dubai Mall, Bulevardul Mohammed Bin Rashid, Emiratele Arabe Unite
  • Bangkok: 26 iulie – 20 august la Central World, 999/9 Rama I Rd, Pathum Wan, Bangkok 10330, Thailanda