Acasă Stiri CES 2021 Las Vegas organizat online: la ce ne așteptăm de la...

CES 2021 Las Vegas organizat online: la ce ne așteptăm de la Samsung?

CES 2021 Las Vegas este cea mai mare expoziție tehnologică a anului viitor. Dar, Consumer Electronics Show din ianuarie 2021 nu va mai arăta așa cum îl știm. CES adună de obicei zeci de mii de participanți și expozanți la Las Vegas Convention Center în fiecare an.

Cu actualele măsurile de precauție pentru sănătate și măsurile globale de distanțare socială, evenimentele se schimbă din fizice în online. La fel cum a procedat Samsung cu recentul eveniment de lansare Galaxy Unpacked. CES Las Vegas 2021 va avea loc în totalitate pe internet, o ediție „digitală” a conferinței.

Ne așteptăm ca cele mai mari companii tehnologice să găzduiască propriile anunțuri transmise în direct. Cum evenimentul este încă la câteva luni distanță, formatul exact în care va avea loc nu este probabil încă stabilit.

Un CES 2021 virtual între 6–9 ianuarie 2021

Dintr-un recent comunicat de presă apărut pe site-ul CES aflăm data organizării 6-9 ianuarie, conform TechRadar. De obicei giganții tech mondiali, cum ar fi Samsung, Sony, AMD, Panasonic, Hisense sau Philips vin aici cu ultimele modele de aparate dotate cu ultimele tehnologii. Și este o adevărată paradă a ceea ce au mai bun aceste companii. Se organizează totuși în America, la Las Vegas!

Las Vegas este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Farmecul orașului a făcut ca acesta să fie scena pentru foarte multe filme și seriale, pe lângă Miss Univers 1991, 1996, 2010, 2012, 2015 și Miss Universe 2017.

Dar având în vedere noul format digital este posibil să vedem mai multe decât la o expoziție fizică. Toate brandurile de tehnologie vor lansa propriile fluxuri live în afara programului principal al CES Las Vegas 2021.

Într-un an obișnuit, Consumer Electronics Show Las Vegas durează aproape o săptămână. În acest fel companiile tech din întreaga lume și presa au timp pentru a se întâlni, a face oferte și pentru a studia cele mai recente lansări. Dar, ca show online, CES 2021 va fi diferit.

Viitoarele evenimente CES au fost și ele stabilite. CES 2022 și CES 2023 sunt programate pentru 5-8 ianuarie, în timp ce CES 2024 este planificat pentru 9-12 ianuarie. Sperăm că aceste viitoare evenimente vor avea loc fizic.

Samsung la Consumer Electronics Show 2021

CES este întotdeauna o ocazie ca Samsung să lanseze lucruri spectaculoase pe piață. Este locul în care compania alege să lanseze cele mai noi televizoare QLED, ecrane conceptuale și personalizate, plus inovații în spațiul de calcul și telefonie mobilă.

Anul trecut Samsung a lansat televizorul rotativ The Sero, precum și televizorul fără margini Q950TS 8K QLED. Tot acolo au fost lansate și noi televizoare 8K pentru 2020. Ne așteptăm la o gamă de 8K și mai mare pentru CES 2021. Sunt informații, via TechRadar, că Samsung va lansat și un televizor transparent și fereastra SunnyFive care emite o lumină ca a soarelui. SunnyFive va ajunge și la vânzare.

De obicei la CES, Samsung anunță o serie bare de sunete pentru a fi cuplate cu noile televizoare. Ne așteptăm să vedem noi Soundbar Samsung și anul viitor. Gama de Soundbar 2020 include HW-Q950T și HW-Q900T și a venit cu Dolby Atmos și DTS, alături de suport SmartThings și control vocal Amazon Alexa.

La CES 2021, am putea vedea Samsung Soundbar cu control vocal Google Assistant și Alexa. Sigur că acestea vor avea mai multe opțiuni de conectare decât predecesorii lor. Am dori să vedem că Samsung preia câteva opțiuni de la Sonos, cu implementarea celor mai recente codec-uri de sunet TrueHD și Dolby Digital Plus Dolby pentru a oferi audio Hi-Res fără pierderi.

Companiile mai mari prezintă ocazional și telefoane noi, dar deseori sunt modele mai accesibile. Vă reamintim că Galaxy A51 și Galaxy S10 Lite care au apărut ele la CES 2020.

2021 va fi un an important pentru multe dintre cele mai mari mărci producătoare de televizoare. Atât Samsung cât și LG își fac reclamă la tehnologiile TV 8K – și în ambele cazuri, CES 2020 a fost ocazia pentru a anunța astfel de televizoare.

Stiri

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...