Samsung a prezentat Charger Duo pentru Note 9 și Galaxy Watch

1715

Samsung Electronics a prezentat încărcătorul wireless Charger Duo 2-în-1, compatibil cu Galaxy Note 9 și noul Galaxy Watch, la evenimentul Samsung Unpacked din New York . Cu acest accesoriu Samsung, puteți încărca simultan telefonul smartphone și un smartwatch.

La câteva ore după prezentarea oficială a lui Note 9, Samsung a publicat pe site-ul său toate accesoriile oficiale compatibile. „Nu este nevoie să alegeți, acum puteți încărca fără fir două dispozitive în același timp„, spune producătorul high-tech sud-coreean.

Suportul înclinat vă permite să vizionați videoclipuri confortabil în timpul încărcării, în timp ce smartwatch-ul Galaxy Watch se va potrivi în mod natural în cel de-al doilea slot„, spune liderul mondial în materie de smartphone-uri. De asemenea, „puteți încărca simultan două smartphone-uri prin simpla depunere a acestora pe suportul de încărcare, dacă nu se încarcă un smartwatch” spune Samsung. Disponibil în negru sau alb, suportul de încărcare fără fir are două leduri indicatoare, care vă vor informa despre starea de încărcare a dispozitivelor.

Încărcătorul fără fir Samsung Charger Duo este compatibil Qi, ceea ce înseamnă că toate produsele certificate Qi se pot bucura de încărcare cu acest nou accesoriu. Smartphone-uri, cum ar fi Samsung Galaxy S8, Galaxy Note 8, Apple iPhone 8 și iPhone X se pot încărca fără probleme cu Wireless Charger Duo, spune Samsung. Deci, puteți încărca orice smartphone compatibil cu încărcătorul. În plus față de ceasul Galaxy Watch, dispozitivul wireless este compatibil cu smartwatch-urile Samsung Gear S3 și Gear Sport. Potrivit Samsung, Charger Duo poate încărca până la 7,5 W. Fiecare suport poate furniza o putere de până la 15 W și 2,1 A în modul Fast Charge.

Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – fluxul de energie. Este un standard de interfață care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm (1,6 inch) și este dezvoltat Wireless Power Consortium. Sistemul folosește un dispozitiv de încărcare și un dispozitiv compatibil, care este plasat pe partea superioară a plăcuței.

Rețineți că imaginile oficiale afișate pe site-ul Samsung se potrivesc perfect cu încărcătorul wireless 2-în-1 dezvăluit din greșeală de Amazon. Pentru moment, accesoriul nu este încă disponibil pentru cumpărare sau precomandă. În SUA, încărcătorul wireless Samsung 2-în-1 va avea un preț de 120 $.

Compania Samsung nu a comunicat încă nicio dată de disponibilitate la scară globală și nici prețurile pe alte piețe.

SURSĂPhonAndroid