Samsung Charger Wireless Trio Pad încărcă simultan trei dispozitive

602
Sursa Foto: Evan Blass / @evleaks

Samsung se pregătește să lanseze un încărcător wireless 3-în-1. Dispozitivul, presupus a fi numit Samsung Wireless Charger Pad Trio, ar putea încărca simultan un smartphone Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live. Acesta poate fi răspunsul companiei Samsung la dispozitivul Airpower al Apple, dar care nu a fost lansat niciodată.

O imagine a încărcătorului a fost împărtășită de cunoscutul Evan Blass pe pagina sa online. Imaginea arată o placă de încărcare alungită cu spațiu suficient pentru trei dispozitive diferite. Dacă priviți cu atenție, puteți vedea simboluri pentru trei tipuri diferite de dispozitive, inclusiv un smartphone, ceas inteligent și căști. Se pare că fiecare dispozitiv va avea lumini de stare individuale. Din fotografie se vede că dispozitivul va fi alimentat prin USB și vine cu propriul încărcător rapid USB-C.

Charger Wireless Trio Pad costă probabil peste 100€

În timp ce imaginea oferă câteva indicii despre ce să ne așteptăm de la Samsung Wireless Charger Pad Trio, există încă detalii pe care nu le cunoaștem. De exemplu, nu este clar dacă și ce sistem de încărcare wireless Qi va suporta. Nu se știe nici cât de repede poate încărca simultan fiecare dispozitiv în parte. Este posibil ca încărcarea rapidă să difere în funcție de dispozitiv. Conform XDA-Developers, sunt nedumeriri pe care probabil le vom afla în perioada următoare.

Samsung oferă în prezent un Wireless Charger Duo Pad care poate încărca orice combinație de două dispozitive (smartphone și smartwatch sau două smartphone-uri etc.). Dar, în timp ce Wireless Charger Duo are un pad înclinat pentru a vedea cu ușurință ecranul smartphone-ului, Wireless Charger Pad Trio pare să fie plat.

Încărcarea rapidă sau Quick Charge este o tehnologie dezvoltată de compania Qualcomm și utilizată pentru încărcarea telefoanelor mobile prin USB. Tehnologia Quick Charge a fost lansată de Qualcomm în 2013.

Încărcătoarele wireless 3 în 1 nu sunt o noutate absolută. Dar, desigur, până acum nu am văzut unul de la Samsung. Întrucât compania a lansat atât de multe dispozitive diferite, capabile să se încarce fără fir în ultima lună, nu este de mirare să vedem că Samsung care lucrează la un nou încărcător wireless.

Nu sunt detalii privind prețul lui Samsung Wireless Charger Trio sau disponibilitatea acestuia. Samsung Charge Duo Pad costă în acest moment în jur de 100 de euro. Deci ne putem aștepta ca Wireless Charger Trio să coste cel puțin la fel, dar mai degrabă mai mult. Samsung a planificat un alt eveniment Galaxy Unpacked pentru Galaxy Z Fold 2 pe 1 septembrie, probabil vom primi detalii oficiale atunci.