Samsung a confirmat evenimentul de lansare a lui Galaxy Z Fold 2

595
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a prezentat pe scurt Galaxy Z Fold 2 la Galaxy Unpacked 2020 la începutul acestei luni. Numai că a lăsat cele mai multe detalii pentru mai târziu. Compania a declarat la Galaxy Unpacked că va găzdui un eveniment separat special pentru noul său telefon pliabil pe 1 septembrie. Acum, compania a anunțat acest Galaxy Unpacked 2 unde vom afla toate detaliile despre Samsung Galaxy Z Fold 2.

Samsung Galaxy Unpacked 2 va fi un eveniment virtual, la fel cum a fost și Galaxy Unpacked 2020 din august. Evenimentul va începe pe 1 septembrie la ora 10 AM ET. Este aceeași oră la care a început și Unpacked din 5 august. Deci marți 1 septembrie 2020 la ora 17:00 ora României vom vedea caracteristicile inovatoare ale noului Samsung Galaxy Z Fold 2. Dacă evenimentul va fi de genul Galaxy Unpacked 2020, s-ar putea să avem și câteva povești interesante în legătură cu dezvoltarea telefonului pliabil și despre procesul de gândire care a stat la baza creării noului pliabil Samsung.

Precomenzi pentru Galaxy Z Fold 2 din 1 septembrie

Cu alte cuvinte, sperăm că Samsung are în continuare povești interesante și multe detalii tehnice. Fanii și toată lumea va fi interesată de noul telefon pliabil, chiar dacă mai multe videoclipuri cu Galaxy Z Fold 2 au fost deja publicate de terți. Suntem curioși să vedem modul Flex în acțiune împreună cu numeroase funcții de pe noul pliabil Samsung. Va avea multe specificații în plus față de originalul Fold.

Smartphone-ul Z Fold 2 este planificat să fie disponibil pentru precomandă la aceeași dată, 1 septembrie. Tot la Unpacked 2 compania este de așteptat să dezvăluie mai multe detalii despre Fold 2 în ediție Thom Browne. Nu neapărat specificații și caracteristici, care vor fi identice, cât prețul și disponibilitatea sa.

UK – United Kingdom sau Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. A fost prima țară industrializată din lume și cea mai importantă putere din lume în secolele XIX și începutul secolului XX. UK este șasea cea mai mare economie din lume după produsul intern brut.

Deocamdată nu știm detalii despre camere și procesor. Telefonul pliabil Z Fold 2 are un ecran de 6,2 inch atunci când este închis și unul de 7,6 inch când este deschis. Știm, de asemenea, că cel puțin unul dintre aceste ecrane are o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o baterie de 4.500 mAh.

Ieri, probabil din greșeală, Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost listat pe site-ul web Samsung UK. Surprinzător de rapid, Samsung a actualizat listarea și a eliminat prețul și data de livrare. Dar vulturii din domeniu sunt mereu în căutare de o nouă pradă. Postarea a fost imediat reperată, telefonul pliabil va costa 1.799 GBP (2.385 USD – 2.000€) în UK. În plus, listarea a confirmat că precomenzile vor începe să fie livrate pe 17 septembrie.