Clienții Chase Pay cu un Galaxy compatibil pot utiliza Samsung Pay

1181

Samsung Electronics a anunțat recent că utilizatorii Chase Pay care dețin smartphone-uri Galaxy compatibile pot acum să utilizeze sistemul de plată mobil Samsung Pay. Odată ce ați conectat Chase Pay la Samsung Pay, veți putea utiliza tehnologia Magnetic Secure Transmission (MST), împreună cu Near Field Communication (NFC), să plătiți cu aplicația Chase Pay la milioane de comercianți din Statele Unite prin simpla atingere a unui terminal de plată.

Noul acord reunește cele două sisteme de plată mobilă pentru a oferi titularilor de carduri Chase mai multe modalități de a plăti cu telefoanele mobile în mult mai multe locuri. Dacă nu ați știut până acum, Samsung Pay este acceptat la aproape toate terminalele de plată, ceea ce îl face cel mai acceptat sistem de plată mobil din Statele Unite.

Viziunea noastră pentru Samsung Pay este să creeze satisfacții pentru utilizatori atunci când fac cumpărături prin intermediul telefonului, indiferent unde plătesc„, a declarat Sang Ahn, VP și director general Samsung Pay la Samsung Electronics America. „Suntem încântați să aducem tehnologia unică a Samsung Pay în beneficiul clienților Chase și Samsung, oferind consumatorilor mai multe opțiuni și cele mai bune experiențe de plată mobilă„.

Chase Pay este o aplicație mobilă și o platformă de implicare digitală care permite utilizatorilor să plătească comercianții în magazine și online. Orice client Chase cu un card debit sau card de credit eligibil Chase Visa, cum ar fi Chase Sapphire sau Freedom, poate folosi Chase Pay, iar cardurile sunt preîncărcate pentru comoditate. Clienții pot utiliza, de asemenea, aplicația Chase Pay pentru a plăti la pompă, a comanda și a plăti pentru preluarea comenzii și pentru a accesa oferte speciale.

Chase Pay este instrumentul de plată mobilă de la Chase. Chase este parte a gigantului financiar bancar american JPMorgan Chase & Co., o companie globală de servicii financiare globale cu active de 2,5 trilioane de dolari și operațiuni la nivel mondial. Este cea mai valoroasă bancă din lume în funcție de capitalizarea pieței.

Chase deservește aproape jumătate din familiile americane cu o gamă largă de servicii financiare, bancare, carduri de credit, credite ipotecare, finanțare auto, consultanță de investiții, împrumuturi pentru afaceri mici și procesarea plăților.

Acum clienții noștri pot utiliza aplicația Chase Pay la milioane de comercianți din întreaga țară„, a declarat Jennifer Roberts, șeful Chase Pay. Mulți comercianți mari și mici vor putea permite clienților săi să utilizeze Chase Pay ca metodă de plată, fără costuri suplimentare de implementare.

SURSĂPhoneArena