Acasă Stiri Chromebook Plus V2 (LTE) un laptop premium performant

Chromebook Plus V2 (LTE) un laptop premium performant

Persoanele care sunt tot timpul în mișcare au nevoie de tehnologie care să se potrivească cu ritmul lor. Ei au nevoie de un laptop care funcționează peste tot unde merg pentru a fi permanent conectați și în același timp productivi. Samsung le oferă în acest scop Chromebook Plus V2 (LTE), un dispozitiv performant pentru tot ce au nevoie acești oameni.

Samsung a creat o gamă largă de dispozitive care să răspundă nevoilor consumatorilor diferiți. Samsung oferă laptopuri și tablete super-puternice, care au caracteristici premium și sunt din toate gamele de preț. Dacă un consumator preferă Windows, Android sau Chrome OS, Samsung are dispozitivul care îl ajută să se descurce cel mai bine.

Pe piața PC-urilor vedem că cererea pentru sistemul de operare Chrome continuă să crească. Consumatorii apreciază un laptop premium excelent, cu antivirus încorporat și care le permite să acceseze direct aplicațiile și serviciile de internet pe care se bazează cel mai mult. Prin acestea se conectează cu prietenii, streaming de muzică și clipuri video, creează, editează și salvează munca lor în cloud. Fie că se află într-o călătorie de lucru sau călătoresc în lume, ei ar trebui să poată fi conectați permanent în siguranță în orice loc. Și acum, pot.

Laptopul Chromebook Plus V2 LTE cu tehnologii de la Samsung, Google și Intel

Chromebook Plus V2 LTE este un laptop premium, la un preț competitiv care răspunde nevoii de conectare la internet a persoanelor în mișcare. Chromebook Plus V2 (LTE) este ușor, cu un design elegant, ajută utilizatorii să facă mai mult oriunde și oricând, fără a fi nevoie să caute rețele Wi-Fi.

Tehnologiile care au dus la crearea lui Chromebook Plus V2 (LTE) nu sunt doar de la Samsung, dar și de la Google și Intel. „Am construit sistemul de operare Chrome pentru a oferi computere mai rapide, mai simple și mai sigure pentru toată lumea„. A spus Kan Liu, Senior Director la Chrome OS, Google. „Cu laptopul Chromebook Plus V2 (LTE), utilizatorii au un singur dispozitiv pe care îl pot folosi pentru a lucra și a juca oriunde s-ar afla”.

Intel Corporation este o companie americană, cea mai mare companie de semiconductori din lume. A fost fondată în iulie 1968 și are sediul în Santa Clara, Silicon Valley, SUA. Numele Intel vine de la  Integrated Electronics. Intel a creat primul microprocesor comercial în lume în 1971.

Oamenii cer ca dispozitivele lor să corespundă nivelului lor de performanță și să fie cele mai bune„. A declarat Josh Newman, directorul general al Mobile PC Segments, Intel. „Noul Chromebook Plus V2 (LTE) satisface această așteptare prin combinarea inventivității designului Samsung și al sistemului de operare Google cu procesoare Intel și conectivitate Intel LTE”.

Samsung a făcut Plus V2 (LTE) cu un design ușor, durabil și un aspect premium, un stiloul încorporat și două camere. Astfel utilizatorii pot lua laptopul Chromebook Plus V2 (LTE) în geantă, la cele mai importante întâlniri zilnic pentru orice activitate.

Puterea inovatoare a trei mari companii pentru cei permanent conectați

Atunci când puterea de inovare se unește, așa cum au făcut Samsung, Google și Intel, rezultă ceva extraordinar. A rezultat un laptop care este capabil să satisfacă pe deplin nevoile consumatorilor în cele mai diverse situații și moduri. Cu laptopul Chromebook Plus V2 (LTE), Samsung va introduce pe piață un dispozitiv premium la un preț accesibil. Este un laptop care va ajuta utilizatorii să facă lucruri pe care nu le-au putut face înainte, oricând și oriunde.

Conform NewsSamsung, Chromebook Plus V2 (LTE) Samsung va fi disponibil pentru 600 $ începând cu 2 noiembrie 2018 la Samsung.com.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...