Cinci ani de actualizări de securitate pe unele smartphone-uri Galaxy

574
Cinci ani de actualizari de securitate pe unele smartphone Galaxy
Sursa Foto: via phonandroid.com

Samsung se angajează acum să ofere 5 ani de actualizări de securitate pe anumite smartphone-uri din catalogul său. Anul acesta de asistență software suplimentară este doar pentru o mână de telefoane Galaxy pentru afaceri. Alte dispozitive vândute persoanelor fizice vor trebui să se mulțumească cu 4 ani de actualizări de securitate.

În ultimii ani, Samsung a îmbunătățit mult suportul software pentru smartphone-urile sale. În ultimele luni, compania a garantat 3 ani de actualizări Android pe smartphone-urile sale, inclusiv pe unele telefoane din seria A de gamă medie.

În același timp, Samsung promite 4 ani de actualizări de securitate pe toate smartphone-urile din gama sa lansată după 2019. Această perioadă include atât actualizări lunare, cât și trimestriale. Se referă la soluțiile încorporate în buletinele de securitate Android ale Google și soluțiile pentru problemele interne al Samsung.

Unele telefoane Galaxy vor primi 5 ani de actualizări de securitate

Recent, Samsung și-a luat angajamentul de a lansa actualizări de securitate pe unele dintre smartphone-urile sale pentru o perioadă de 5 ani. Din păcate, această asistență software extinsă este disponibilă numai pentru telefoanele Samsung vândute companiilor.

Protejați-vă afacerea împotriva amenințărilor la adresa securității dumneavoastră. Cu Enterprise Edition primiți 5 ani de actualizări lunare sau trimestriale. În acest fel puteți fi siguri că toate dispozitivele dvs. mobile sunt la curent cu cele mai recente patch-uri de securitate și întreținere Android și Samsung”. Spune Samsung pe site-ul său, conform PhonAndroid.

PhonAndroid este un site din Franța fondat în 2010, scris de profesioniști din domeniu. Este cea mai mare comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Publică informații despre ultimele tehnologii mobile, recenzii, sfaturi și multe altele.

Acest lucru vă ajută să vă protejați flota de dispozitive Samsung împotriva malware-ului, phishing-ului sau orice defecțiune a software-ului care ar putea reprezenta o amenințare pentru afacerea dvs.”. Susține producătorul de smartphone-uri numărul 1 din lume. Dar, doar o mână de modele Galaxy Enterprise Edition vor beneficia de acest al cincilea an de actualizări de securitate. Iată care sunt aceste telefoane și tablete Samsung:

  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy Note 20
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy XCover 5
  • Samsung Galaxy Tab Active 3

Celelalte smartphone-uri vândute de Samsung vor trebui să facă față vieții cu 4 ani de actualizări. Ne imaginăm că Samsung va extinde rapid acest suport software la cele mai recente telefoane emblematice din seria Galaxy S21. Ca reamintire, smartphone-urile programului Galaxy Enterprise Edition sunt configurate cu software și aplicații destinate profesioniștilor. Acest lucru include caracteristici de gestionare a datelor corporative și măsuri de securitate mai avansate.