5 lucruri pe care trebuie să le știți la Galaxy Watch Active

2894

Samsung a lansat luna trecută un Galaxy Watch Active concentrat pe fitness. Este un dispozitiv foarte ușor, destul de plat, care se așează foarte bine pe încheietura mâinii. Și, în timp ce designul este complet diferit de ceea ce am văzut până acum de la Samsung, ceea ce face acest ceas este destul de similar cu predecesorii săi.

Cu toate acestea, dacă ați comandat și primit acest ceas și nu sunteți sigur cum să începeți, vă prezentăm un mic ghid cu cinci lucruri pe care trebuie să le știți la Galaxy Watch Active. Pentru a obține cele mai bune rezultate cu noul Galaxy Watch Active, ar trebui să începeți cu aceste cinci lucruri.

Sincronizați Galaxy Watch Active cu aplicația Galaxy Wearable

Samsung are o aplicație excelentă pentru smartwatch-urile Galaxy / Gear, Galaxy Wearable. Aplicația vă oferă control complet asupra noii dvs. achiziții, de la schimbarea fețelor de ceas la actualizarea software-ului. Și, evident, odată ce vă sincronizați ceasul cu aplicația Galaxy Wearable, veți primi notificările telefonului la încheietura mâinii. Deci, descărcați-o imediat! Descărcați aplicația Galaxy Wearable (Samsung Galaxy Watch pentru iOS) de pe telefonul dvs. smartphone.

Pentru a vă sincroniza noul ceas Samsung, trebuie doar să lansați aplicația și vi se va solicita automat conectarea unui dispozitiv nou. Asigurați-vă că Bluetooth este activat în ceas. Acum, selectați dispozitivul și confirmați asocierea Bluetooth. Simplu ca buna ziua.

Bluetooth este un standard de tehnologie fără fir pentru schimbul de date pe distanțe scurte. Dezvoltarea tehnologiei a fost inițiată în 1989 de Nils Rydbeck, la Ericsson Mobile, Suedia. Numele „Bluetooth” vine de la regele Harald Bluetooth, care a unit triburile daneze într-un singur regat și a introdus creștinismul.

Setați o față a ceasului pentru noul Galaxy Watch Active

Unul dintre multele lucruri minunate la un smartwatch este capacitatea de a personaliza fața ceasului. Aveți posibilitatea să setați propria alegere a feței de ceas și să o personalizați în funcție de preferințele dvs. Pentru a seta o față de ceas, deschideți aplicația Galaxy Wearable și atingeți fila Watch Faces. Acum, selectați o față a ceasului la alegere. Atingeți butonul de personalizare dacă doriți să modificați culorile și să le salvați.

Configurați preferințele de notificare

Absolut toți prețuim abilitatea smartwatch-urilor de a aduce notificările smartphone-ului la încheietura mâinii. Numai că se poate întâmpla ca acestea să fie uneori haotice. Este posibil ca nu fiecare notificare de pe telefonul dvs. să fie văzută pe smartwatch. Din fericire, puteți decide cu ușurință ce aplicații să trimită notificări către Galaxy Watch Active sau care să nu trimită. Poate vreți doar mesajele sau doar apelurile, se poate acest lucru. Deschideți aplicația Galaxy Wearable, mergeți la Meniu și apoi la Notificări. Acum, opriți aplicațiile pe care nu doriți să le primiți la încheietura mâinii.

Configurați modul Noapte Bună – Good Night pe Galaxy Watch Active

Un somn bun de noapte este ceva ce nu trebuie trecut cu vederea, este foarte important. Și noul ceas Samsung nu vă va deranja noaptea, grație acestei noi caracteristici de la Samsung. Modul Noapte Bună întrerupe complet ceasul și închide notificările. Pentru a activa acest mod, deschideți aplicația Galaxy Wearable, accesați Setări avansate și comutați pe Good Night Mode.

Configurați sistemul mobil de plată Samsung Pay

Ultimul lucru, dar nu neapărat cel din urmă pe care ar trebui să-l faceți cu noul dvs. Samsung Galaxy Watch Active este să setați Samsung Pay. Folosiți-vă capabilități NFC pentru plăți fără contact prin Samsung Pay. Pentru a configura Samsung Pay pe ceas, deschideți aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone. Acum mergeți la secțiunea Apps și căutați Samsung Pay și atingeți Install. Va instala pluginul Samsung Pay și îl va lansa. Acum urmați instrucțiunile, adăugați cardurile aferente și sunteți gata să efectuați plăți wireless cu ceasul.

Sigur că nu numai aceste lucruri sunt importante pe Galaxy Watch Active. În mod evident sunt și altele ce se pot face cu noul ceas Samsung, conform IotGadgets. Am dat ca exemplu cele pe care le considerăm mai importante.