Culorile Cloud Silver & Midnight Black pentru Note 9 în SUA

1430

Samsung a anunțat că aduce două culori noi pentru Samsung Galaxy Note 9 în SUA. În Statele Unite au fost disponibile până acum Lavander Purple și Ocean Blue cu versiunea galbenă a stiloului S Pen. Midnight Black ajunge în sfârșit în Statele Unite după ce a fost lansat în alte țări, de când Note 9 a fost lansat luna trecută.

Cea de-a doua culoare este Cloud Silver. Smartphone-ul are spatele argintiu, un cadru lateral albastru deschis și, bineînțeles S Pen. Cloud Silver este cu siguranță o culoare interesantă și poate că nu este culoarea potrivită pentru toată lumea. Conform AndroidHeadlines, cele două culori vor fi disponibile în ambele dimensiuni de stocare – 128 GB și 512 GB.

Prețurile în Statele Unite nu se vor modifica prin introducerea noilor culori

Samsung a prezentat pe Galaxy Note 9 în luna august. Au fost anunțate patru culori pentru dispozitiv, inclusiv Midnight Black și Metallic Copper. Cele patru culori au fost disponibile de la lansare pe toate piețele mondiale, mai puțin în Statele Unite. Samsung a lansat culorile Lavender Purple și Ocean Blue în SUA, care sunt cu siguranță diferite față de cele mai multe telefoane, dar americanii au dorit și o opțiune neagră. Acum culoarea Midnight Black vine în Statele Unite, probabil datorită cererii clienților.

Prețurile pentru Samsung Galaxy Note 9 în Midnight Black si Cloud Silver vor ramane aceleași. Pentru varianta de 128GB prețul este de 1.000 $ și 1250 $ pentru modelul de 512GB. Cloud Silver va fi disponibil începând cu 5 octombrie. Modelul Midnight Black va fi disponibil începând cu data de 12 octombrie. Modelul Galaxy Note 9 de 512 GB va veni cu câteva săptămâni mai târziu pe 26 octombrie.

Silver – argintiu. Argintiul este asociat cu înalta tehnologie și semnifică, intuiţie, visuri, comunicare, modernitate. Argintiul reprezintă bogăţia, la fel ca şi auriul. Din punct de vedere tehnic, argintiul nu este o culoare „pură”, deoarece nu se poate crea din paleta de culori. Cel mai mare producător mondial de argint este Mexic, urmat de Peru și China.

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le puteți achiziționa în prezent este Samsung Galaxy Note 9. Noile culori Cloud Silver și Midnight Black reflectă tehnologia de înaltă calitate, premium care definește urmașul lui Galaxy Note 8. Chiar și cu aceste noi culori disponibile, albastrul original este în continuare singurul care vine cu un contrast de culoare pentru stiloul S Pen.