Acum puteți utiliza coduri secrete pentru conversațiile pe WhatsApp

293
coduri secrete pentru conversatiile pe WhatsApp
Sursa foto: via techradar.com

WhatsApp își face instrumentul de blocare a chatului și mai sigur prin introducerea codurilor secrete care vor ascunde conversațiile de chat private. Modul în care funcționează în prezent, Blocare chat – chat block preia conversațiile și le plasează separat într-un dosar. Acesta poate fi deschis doar cu parola telefonului dvs. sau autentificare biometrică. Acest lucru poate fi util dacă partajați dispozitivul cu alții. Cu toate acestea, nu împiedică alte persoane care cunosc parola să arunce o privire în orice moment.

Secret Codes – codurile secrete abordează acest lucru permițând utilizatorilor să implementeze o a doua parolă separată „de ceea ce utilizați pentru a vă debloca telefonul”. Crearea unuia, conform WhatsApp, va face ca dosarul blocat să dispară din e-mail ca un nivel suplimentar de confidențialitate. Pentru ca chat-urile ascunse să reapară, compania afirmă că va trebui să introduceți codul creat recent direct în bara de căutare de pe pagina principală. Dacă nu ați vrut ca folderul blocat să fie complet, aveți opțiunea de a le păstra acolo.

WhatsApp facilitează, de asemenea, blocarea chat-urilor. Acum tot ce trebuie să faceți este să apăsați lung pe o conversație, să atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi să selectați Blocare chat din meniul drop-down.

Sursă foto: via TechRadar

Să presupunem că aveți câteva chat-uri blocate pe care doriți să le păstrați ascunse. Pentru a începe, atinge cele trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi selectează Setări de blocare chat. Activați codul secret și scrieți o parolă. Ceea ce este interesant este că poți folosi emoji-uri în cod alături de numere, litere și semne de punctuație și poți fi destul de creativ. Potrivit TechRadar, parola pe care o creați trebuie fie să aibă patru caractere, fie să fie un singur emoji.

TechRadar a fost fondată în 2008 și are sediul central la New York. Este o publicație online axată pe tehnologie, cu echipe editoriale și redacții în SUA, UK, Australia și India. Scris de profeționiști, TechRadar este unul dintre cele mai popular site-uri de tech din lume.

Acum, dacă accesați pagina principală, folderul blocat a dispărut (deși puteți dezactiva folderul care dispare dezactivând Ascunde chat-urile blocate din Setări). Introdu codul pe care tocmai l-ai creat în bara de căutare pentru a face conversațiile să reapară.

Rețineți că această actualizare este doar pentru WhatsApp pe mobil, deoarece chat-urile blocate nu sunt prezente în altă parte. Nu se știe dacă vreuna dintre aceste caracteristici va ajunge pe desktop. Codurile secrete se lansează și vor fi disponibile la nivel global „în următoarele luni”. Dacă sunteți atenți veți observa când o nouă actualizarea sosește pe WhatsApp.

Zilele trecute au fost foarte aglomerate pentru WhatsApp, deoarece platforma a trimis alte două actualizări. Prima dată aplicația pentru desktop a primit capacitatea de a trimite „fotografii și videoclipuri care se autodistrug”. Adică, se vor șterge automat după ce au fost deschise o dată.

Puțin înainte de asta, WhatsApp a lansat o versiune beta, oferind utilizatorilor selectați acces la asistenți AI. Cei mai mulți dintre ei având o „personalitate” unică precum tocilarul anime-ului ca precum și stăpânul temniței care vă va spune o poveste de aventură la alegere. Vă reamintim că în curând WhatsApp va permite utilizatorilor să folosească două conturi pe același telefon. Se întâmplă lucruri mari pe WhatsApp și nu sunt semne de încetinire în viitor.