Cu WhatsApp veți putea folosi două conturi pe același telefon

273
Cu WhatsApp veti putea folosi doua conturi pe acelasi telefon
Sursa foto: via sammobile.com

WhatsApp este indubitabil cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee din lume. În ultimul timp aplicația deținută de Facebook (Meta) a adăugat noi funcții pentru utilizatori mai rapid ca niciodată. Anul trecut, compania a introdus capacitatea de a comuta datele între Android și iOS. De asemenea, a introdus posibilitatea de a utiliza același cont pe mai multe dispozitive. Acum, compania adaugă încă o funcție solicitată: capacitatea de a utiliza două conturi pe același dispozitiv.

WhatsApp va permite în curând utilizatorilor să folosească două conturi pe același telefon, potrivit lui Mark Zuckerberg. Funcția va fi disponibilă pe Android. Această funcție este deja disponibilă în versiunea beta a WhatsApp din august 2023. Potrivit SamMobile, noua funcție va fi lansată în cund la nivel global pentru toți utilizatorii. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care au numere de telefon separate pentru uz personal și de serviciu și trebuie să folosească WhatsApp pe ambele numere.

Două conturi pe WhatsApp: cum să configurezi un al doilea cont

Cu această nouă funcție, este posibil ca oamenii să nu fie nevoiți să folosească funcția Samsung Dual Messenger. Aceasta clonează aplicațiile de mesagerie instantanee și rețelele sociale pentru a le permite oamenilor să permită două conturi folosind două instanțe separate ale aceleiași aplicații. Cu toate acestea, oamenii ar putea folosi Dual Messenger pentru a folosi până la patru conturi WhatsApp pe același telefon.

Google a vrut să cumpere WhatsApp în 2014 pentru 10 miliarde de dolari. În același an, Facebook a cumpărat aplicația de mesagerie cu 19 miliarde USD. În medie, utilizatorii de WhatsApp deschid aplicația de 23 de ori sau mai mult pe zi.

Nu există informații despre când această funcție va fi disponibilă pentru utilizatorii de iPhone. Meta a început recent să ofere noi funcții mai întâi pe Android și apoi pe iOS. De exemplu, WhatsApp are o aplicație dedicată pentru ceasurile inteligente Wear OS, dar nu este disponibilă pentru ceasurile Apple. De asemenea, Meta intenționează să aducă AI pe WhatsApp.

Pentru a configura un al doilea cont pe WhatsApp, veți avea nevoie de un al doilea număr de telefon și cartelă SIM în telefon. Această cartelă SIM poate fi fie un al doilea SIM fizic, fie un eSIM. După ce aveți două numere de telefon pe telefon, urmați acești pași:

  • Deschide WhatsApp.
  • Mergi la Setari.
  • Faceți clic pe săgeata de lângă numele dvs.
  • Faceți clic pe Adăugați cont și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă configura al doilea profil.

Puteți controla confidențialitatea și setările de notificare pentru fiecare cont.

Dacă nu puteți vedea săgeata de lângă numele dvs., verificați în Magazinul Google Play dacă aveți o actualizare a aplicației WhatsApp în așteptare și instalați actualizarea. Dacă nu este, va trebui să așteptați ca WhatsApp să lanseze funcția pe telefon.