Nou concept pentru Galaxy Fold 2, camere rotative și trei afișaje

772

Planificat pentru lansare la sfârșitul lunii august Samsung Galaxy Fold 2 este tot mai des în atenția presei. Acum a apărut un design destul de ciudat dar nu imposibil, cu Galaxy Fold 2, un design cu camere rotative. Acest design conceptual a fost creat și publicat de canalul YouTube TechConfigurations. Au fost cazuri când designerii Samsung s-au inspirat din diferite concepte apărute pe piață.

Acest concept de Samsung Galaxy Fold 2 include un ecran principal de 8 inch, care este pliabil și unul suplimentar pe lateral. Acest afișaj suplimentar este vizibil în orice moment, indiferent dacă telefonul este pliat sau nu. Deasupra acelui ecran cu adevărat îngust, veți găsi configurarea camerelor telefonului. Întregul modul de camere este rotativ.

Acest concept de Galaxy Fold 2 include patru camere rotative

Proiectantul a conceput patru camere foto pe acel modul de cameră, sunt camere de108, 12, 20 și 0,3 megapixeli. Toate acele camere probabil nu se pot încadra fizic în acel modul de cameră, dar este doar un design conceptual. Conform AndroidHeadlines, este posibil ca designerii Samsung să se inspire din acest concept.

Motorola Atrix 4G lansat în 2011 a fost primul smartphone cu 1GB RAM la bord. Bariera psihologică de 2GB RAM a fost depășită la începutul anului 2012 de LG Optimus LTE II. Samsung Galaxy Note 3 a fost primul smartphone cu 3GB de memorie RAM.

Ecranul exterior al telefonului (nu cel îngust) măsoară 6,6 inch. Ecranul principal măsoară 8 inch și ambele sunt afișaje OLED. Acest ecran ultra-îngust de pe partea laterală dreaptă, care este întotdeauna vizibil, măsoară 0,8 inch și este tot OLED. Deci, acest telefon are practic trei afișaje.

Proiectantul a gândit un procesor Qualcomm Snapdragon 865 în interiorul acestui concept de Galaxy Fold 2, împreună cu 12GB sau 16GB de RAM. Alături de memoria RAM, dispozitivul include 512GB de stocare internă. De asemenea, sursa menționează o baterie de 7.000mAh, cu încărcarea rapidă cu cablu de 65W. Acest concept de smartphone pliabil acceptă atât încărcarea wireless, cât și cea inversă. O animație plăcută de încărcare este afișată și în videoclipul furnizat.

O astfel de baterie este un lucru este puțin fantezist, dar poate exprima ceea ce dorim cu adevărat în viitor. Să nu uităm că bateriile de 6.000mAh de pe mai multe smartphone-uri actuale Samsung au fost în urmă cu doi-trei ani de domeniul imaginației. Acest concept de Fold 2 are inclus și un scaner de amprente digitale, iar unele caracteristici software sunt și ele detaliate. Vedem în videoclip chiar un mod „laptop” al telefonului.

Viitorul Samsung Galaxy Fold 2 va fi apropiat ca design de originalul Fold

Trebuie să specificăm că adevăratul Galaxy Fold 2 probabil va arăta diferit de acest concept, care este totuși interesant. În final nu putem respinge nicio variantă până nu vom vedea pe viu a doua ediție a primului telefon pliabil Samsung.

Telefonul Fold 2 va fi destul de asemănător cu originalul Fold, este altfel decât Galaxy Z Flip, dar va avea margini considerabil mai subțiri. Noul pliabil Samsung este așteptat în august. Dispozitivul va deveni aproape sigur oficial alături de Galaxy Note 20, dar credem că va fi un eveniment online. Se pare că Galaxy Fold 2 este puțin mai accesibil decât predecesorul său, dar va fi în continuare unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri Samsung.