Concept Galaxy S10, nu are margini și are trei camere principale

1188
Samsung Galaxy S10 este așteptat să sosească în primul trimestru al anului viitor. În acest timp vom avea parte de multe scurgeri și zvonuri. Unele au și început să apară, acum a apărut un concept de Galaxy S10. Conceptul Samsung Galaxy S10 a fost publicat de canalul YouTube „Science and Knowledge” și ne arată cam ce idee au realizatorii despre cum va arăta viitorul smartphone Samsung. Dispozitivul pe care îl puteți vedea în videoclipul încorporat este de fapt un upgrade semnificativ față de Galaxy S9, cel puțin în ceea ce privește design-ul. Chiar dacă adevăratul Galaxy S10 va arăta diferit de acest telefon, desigur, ne așteptăm ca Samsung să schimbe designul telefonului în comparație cu Galaxy S9. După cum puteți vedea, acest concept de telefon Galaxy S10 nu are practic nici o margine, bine, dacă nu luăm în considerare ceva extrem de subțire ce se vede acolo. Afișajul telefonului este curbat pe laturi, similar cu modelele Galaxy S, în timp ce butonul de alimentare / blocare se află în partea dreaptă. Butoanele de volum, de reducere și mărire a volumului și butonul Bixby sunt incluse în partea stângă. Portul de încărcare al telefonului și difuzorul sunt incluse în partea inferioară. Realizatorii conceptului au imaginat trei camere pe spatele lui Samsung Galaxy S10, iar camerele respective sunt aliniate vertical. Acestea sunt ușor proeminente, nu sunt la același nivel cu spatele telefonului. Un scaner de amprente digitale nu este vizibil pe dispozitiv deoarece este încorporat sub afișajul telefonului.

Primul telefon mobil cu scaner de amprente a fost Pantech GI100, care a fost lansat in 2004. În 2012, Apple a achiziționat AuthenTec, o companie dedicată citirii amprentelor digitale și a software-ului de management al identificării, pentru 356 milioane dolari. Apple a lansat iPhone 5S în septembrie 2013, a fost primul telefon Apple cu senzor de amprentă.

Odată cu această idee de smartphone, realizatorii au lansat și câteva specificații. Conceptul Galaxy S10 este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 855, care nu a fost anunțată încă și suportă încărcarea fără fir. Acest concept de telefon a fost prezentat în mai multe culori în videoclipul prezentat, incluzând Gray, Red, Blue și Black. Acestea sunt mai mult sau mai puțin din informațiile care apar în videoclipul pe care îl puteți viziona aici. Este un concept, așa au crezut realizatorii videoclipului că poate arăta Samsung Galaxy S10. Samsung are propria echipă de designeri care concep smartphone-urile iubite de o lume întreagă. Au fost însă cazuri când au fost preluate și idei din conceptele de telefoane apărute înaintea lansării unui nou telefon. Vom vedea ce design, specificații și caracteristici va avea Samsung Galaxy S10 în primăvara anului viitor.
SURSĂAndroidHeadlines