Acasă Stiri Concept Galaxy S10, nu are margini și are trei camere principale

Concept Galaxy S10, nu are margini și are trei camere principale

Samsung Galaxy S10 este așteptat să sosească în primul trimestru al anului viitor. În acest timp vom avea parte de multe scurgeri și zvonuri. Unele au și început să apară, acum a apărut un concept de Galaxy S10. Conceptul Samsung Galaxy S10 a fost publicat de canalul YouTube „Science and Knowledge” și ne arată cam ce idee au realizatorii despre cum va arăta viitorul smartphone Samsung.

Dispozitivul pe care îl puteți vedea în videoclipul încorporat este de fapt un upgrade semnificativ față de Galaxy S9, cel puțin în ceea ce privește design-ul. Chiar dacă adevăratul Galaxy S10 va arăta diferit de acest telefon, desigur, ne așteptăm ca Samsung să schimbe designul telefonului în comparație cu Galaxy S9.

După cum puteți vedea, acest concept de telefon Galaxy S10 nu are practic nici o margine, bine, dacă nu luăm în considerare ceva extrem de subțire ce se vede acolo. Afișajul telefonului este curbat pe laturi, similar cu modelele Galaxy S, în timp ce butonul de alimentare / blocare se află în partea dreaptă. Butoanele de volum, de reducere și mărire a volumului și butonul Bixby sunt incluse în partea stângă. Portul de încărcare al telefonului și difuzorul sunt incluse în partea inferioară.

Realizatorii conceptului au imaginat trei camere pe spatele lui Samsung Galaxy S10, iar camerele respective sunt aliniate vertical. Acestea sunt ușor proeminente, nu sunt la același nivel cu spatele telefonului. Un scaner de amprente digitale nu este vizibil pe dispozitiv deoarece este încorporat sub afișajul telefonului.

Primul telefon mobil cu scaner de amprente a fost Pantech GI100, care a fost lansat in 2004. În 2012, Apple a achiziționat AuthenTec, o companie dedicată citirii amprentelor digitale și a software-ului de management al identificării, pentru 356 milioane dolari. Apple a lansat iPhone 5S în septembrie 2013, a fost primul telefon Apple cu senzor de amprentă.

Odată cu această idee de smartphone, realizatorii au lansat și câteva specificații. Conceptul Galaxy S10 este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 855, care nu a fost anunțată încă și suportă încărcarea fără fir. Acest concept de telefon a fost prezentat în mai multe culori în videoclipul prezentat, incluzând Gray, Red, Blue și Black. Acestea sunt mai mult sau mai puțin din informațiile care apar în videoclipul pe care îl puteți viziona aici.

Este un concept, așa au crezut realizatorii videoclipului că poate arăta Samsung Galaxy S10. Samsung are propria echipă de designeri care concep smartphone-urile iubite de o lume întreagă. Au fost însă cazuri când au fost preluate și idei din conceptele de telefoane apărute înaintea lansării unui nou telefon. Vom vedea ce design, specificații și caracteristici va avea Samsung Galaxy S10 în primăvara anului viitor.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...