Concept video Galaxy Note 10, prea elegant pentru a fi așa în realitate

836

Informațiile despre Galaxy Note 10 vin deja pe bandă rulantă. Acum un concept video despre Samsung Galaxy Note 10 a ieșit la suprafață, a fost realizat de Concept Creator. Acest canal YouTube a lansat un videoclip, care are o durată de aproape trei minute. În videoclip vedem un concept design a lui Galaxy Note 10, un smartphone mai mult decât elegant.

Dispozitivul diferă destul de mult de seria Galaxy S10, conform AndroidHeadlines. După cum puteți vedea, acest telefon este fabricat din metal și din sticlă, dar designul său este diferit de S10. Telefonul are câteva curbe agresive, în timp ce porțiunile de sus și de jos ale telefonului par a fi plane. Ramele de pe acest dispozitiv sunt extrem de subțiri, în timp ce ecranul este curbat. Designerul a optat pentru mutarea unui decupaj pentru camere la mijloc, unde vor fi amplasate camerele frontale.

Un Galaxy Note 10 extrem de elegant

În partea de jos a dispozitivului se află o mufă pentru căști de 3,5 mm, un port USB de tip C, difuzorul telefonului și stylusul. Butonul de alimentare / blocare este amplasat în partea dreaptă, în timp ce butoanele pentru volum se află în partea stângă.

Pe spate, veți observa patru camere, împreună cu o bliț LED și un senzor al ritmului cardiac. Varianta mai mare a modelului Galaxy Note10 este de așteptat să vină cu patru camere la spate, în timp ce cea mai mică cu trei. În acest concept designerul a optat pentru un singur model Galaxy Note 10 cu patru camere pe spate

Qualcomm este o companie americană de semiconductoare și echipamente de telecomunicații care proiectează și comercializează produse și servicii de telecomunicații fără fir. A fost fondată în 1985 și are sediul în San Diego, California. Are 224 de locații din întreaga lume.

Phablet-ul prezentat în acest videoclip arată uimitor. Deși suntem siguri că ceea ce Samsung va anunța în august va arăta chiar așa. Oricum trebuie să fie pe aproape. Acesta este un concept de design, ceea ce înseamnă că imaginația designerului a debordat de fantezie. Va arăta așa sau nu așa Note 10 vom vedea peste câteva luni. Au fost cazuri în care constructorii s-au inspirat și din conceptele unor design-eri terți.

Seria Galaxy Note 10 este așteptată să aterizeze în august, iar Samsung este așteptat să anunțe de data aceasta patru smartphone-uri. Compania este de așteptat să introducă un Note 10 și un Note 10 Pro, în timp ce variante de 5G ale ambelor telefoane vor fi de asemenea disponibile.

Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9820 vor fi procesoarele de pe Note 10

Galaxy Note10 și Note 10 Pro vor arăta probabil foarte asemănătoare, deși Galaxy Note 10 Pro se zvonește că include patru camere la spate și un afișaj mai mare. Un Ecran de 6,75 inch, comparativ cu unul de 6,28 inch în Galaxy Note 10. Ambele telefoane vor avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855 / Exynos 9820, în funcție de locul de unde le cumpărați. Android 9 Pie va fi preinstalat pe ambele telefoane, împreună cu One UI.