Cu Tizen Mobile App poți câștiga 10.000 $ pe lună

1443

Samsung invită dezvoltatorii din toată lumea să participe la primul său program de stimulare Global Tizen Mobile App.

Un nou stimulent este disponibil pentru dezvoltatori, ca parte a Programului de stimulare Tizen Mobile App. Premiile totale se ridică la 9 milioane $ în numerar.

Se poate câștiga 10.000 $ în fiecare lună, în cele nouă luni în care rulează programul.

Pentru a putea participa trebuie să dezvoltați o aplicație Tizen sau un joc folosind Tizen SDK, compatibile cu smartphone-uri Tizen, cum ar fi Samsung Z1, Z2, Z3. , și viitoarele smartphone-uri care vor fi lansate în 2017.

Persoanele fizice pot începe să aplice pentru a participa în ianuarie 2017.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 10 a fiecărei luni începând cu 10 martie 2017 până la 10 noiembrie 2017.

Acest program este disponibil la nivel global tuturor dezvoltatorilor și nu se limitează la o anumită regiune.

Programul se va desfășura în perioada februarie – octombrie 2017 și dezvoltatorii care creează aplicații mobile pentru Tizen, cum ar fi aplicații de jocuri de noroc, sociale și privind stilul de viață, pot participa.

În fiecare lună, fiecare dintre primele 100 de aplicații descărcate din magazinul Tizen și care au fost pre-înregistrate pentru a participa la programul de stimulare Tizen Mobile App va câștiga suma de 10.000 $.

Woncheol Chai, VP Global Product Management, la Samsung Electronics. „Suntem încântați de a lansa acest program de stimulare care ajută la dezvoltarea celor mai bune aplicații mobile pentru comunitatea Tizen, și să oferim clienților o experiență mobilă mai bună.”

Toți dezvoltatorii trebuie să se asigure de înregistrarea aplicațiile lor pentru participare, accesând incentive.tizenstore.com.

Dacă aveți întrebări suplimentare, accesați support@tizenincentive.com.

În cazul în care două aplicații ajung exact același număr de download-uri, prima aplicație înregistrată va primi premiul de 10.000 $.

Regulamentul în detaliu va fi afișat în ianuarie 2017.

Mult noroc !

VIATizenExperts
SURSĂSamsung News