Confirmarea oficială: Galaxy Unpacked are loc pe 10 iulie 2024

93
Galaxy Unpacked
Sursă foto: Samsung Global newsroom

După foarte multe informații despre data evenimentului Galaxy Unpacked de la Paris, Franța, a venit în sfârșit și confirmarea oficială Samsung. Evenimentul va avea loc miercuri 10 iulie, ora 16:00, ora României. La Paris, Samsung va străluci din toate punctele de vedere.

Urmează următoarea frontieră a Galaxy AI. Pregătiți-vă să descoperiți puterea Galaxy AI, acum infuzată în cea mai recentă serie Galaxy Z și în întregul ecosistem Galaxy. Pregătește-te pentru o lume de posibilități pe măsură ce intrăm într-o nouă fază a inteligenței artificiale scrie Samsung pe Samsung Newsroom.

Pe 10 iulie, Samsung Electronics va găzdui al doilea eveniment din acest an, Galaxy Unpacked în Franța. La Paris, centrul cultural și epicentrul tendințelor, este locul perfect pentru lansarea celor mai noi inovații de ultimă oră. Evenimentul va fi transmis în direct pe Samsung.com, Samsung Newsroom și canalul YouTube al Samsung la 15:00 CEST Central European Summer Time – Ora de vară din Europa Centrală. Cum am scris mai sus este ora 16:00 în România și ora 6:00 PDT, 9:00 EDT.

Parisul a fost numit Orașul Luminii (Ville lumière) la începutul secolului al XIX-lea. Capitala Franței a fost primul oraș din Europa care a folosit iluminatul cu gaz pe străzi. Lămpile stradale erau decorate mozaicuri delicate și geamuri de sticlă colorate.

La Paris, Samsung va lansa pe Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro. Inelul inteligent Samung Galaxy Ring va vedea și el Luminile Parisului. Nu este exclus să mai vedem și alte noutăți Samsung cu această ocazie.

Ca și în cazul lansării seriei Galaxy S24 la începutul acestui an, invitația de presă a Samsung pune în centrul atenției Galaxy AI. Fold 6 și 6 vor introduce noi funcții AI pe care Samsung le va porta ulterior pe dispozitive mai vechi. Galaxy AI vine și pe dispozitivele portabile ale companiei.

Sursă foto: SamMobile

Samsung nu a dezvăluit când vor fi puse în vânzare aceste noi dispozitive, dar a deschis pre-rezervări pentru ele. Veți putea folosi acest bonus pentru achiziționarea viitoarelor dispozitive la reducere din magazinul oficial Samsung. De asemenea, Samsung vă va înscrie automat într-un concurs de loterie. Dacă câștigi, primești un credit uriaș de 5.000$!