O nouă confirmare: Galaxy Unpacked pe 10 iulie la Paris

87
Galaxy Unpacked pe 10 iulie la Paris
Sursa foto: androidpolice.com

Au fost în ultimul timp mai multe zvonuri că Samsung plănuiește următorul eveniment Galaxy Unpacked la Paris în preajma Jocurilor Olimpice din iulie. Se pare că nu iese fum fără foc, iar acum este cunoscută data concretă. În plus față de Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, și Galaxy Ring și Galaxy Watch 7 vor vedea luminile Parisului.

Noile pliabile și purtabile vor fi despachetate mai devreme decât s-a întâmplat de obicei în ultimii ani. Următorul eveniment Galaxy Unpacked este programat pentru 10 iulie la Paris, potrivit AndroidPolice. Dincolo de noile pliabil și ceasuri, este așteptat cu mare interes inelul inteligent Samsung Galaxy Ring, tachinat de Samsung la începutul acestui an.

Samsung a început anul acesta în forță cu evenimentul Unpacked care a lansat seria Galaxy S24. Dar dacă ai în vedere un nou telefon pliabil Galaxy Z Fold 6 sau Galaxy Z Flip 6, Galaxy Unpacked Paris este acum mult mai aproape. Urmașele modelelor Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 vor veni cu noi procesoare și mai multe noutăți Galaxy AI din cutie.

Aceasta este o dată care era în știri de câteva luni, dar a fost confirmată acum de către presa. Chiar dacă nu a fost confirmată de Samsung, mai multe surse apropiate Samsung Fan Magazine au confirmat că următoarea dată de lansare a Samsung va avea loc miercuri, 10 iulie 2024, în capitala franceză Paris.

Deși nu știm exact ce urmează, deoarece Samsung nu a făcut un anunț oficial, putem să pariem că următoarea generație de pliabile este pe drum. Din primele informații despre Galaxy Z Fold 6, nu par multe schimbări în ceea ce privește aspectul. Același lucru se poate spune și despre Galaxy Z Flip 6. Dar cel puțin acest model a primit o reînnoire uriașă a designului în 2023. Sigur ambele modele vor primi procesoare noi, iar Galaxy AI, mult mai bun, nu va lipsi.

Toată lumea știe că Lady Liberty din New York a fost un cadou de la francezi. Dar există o versiune în miniatură la Paris a acestei statui, identică cu cea din New York. A fost făcută pentru a simboliza prietenia dintre Franța și Statele Unite.

Fără îndoială, vor exista articole noi purtabile gen seria Galaxy Watch 7, dar și inelul Galaxy Ring. Acest dispozitiv a fost tachinat pentru prima dată în ianuarie și ar trebui să facă debutul la Paris. Prima generație a acestui nou inel inteligent este axată foarte mult pe fitness și sănătate.

Acestea fiind spuse, se pare că nu va trebui să așteptăm mult pentru evenimentul viitor, iulie nu este foarte departe. Locul de desfășurare a Jocurilor Olimpice de anul acesta este ocazia ideală pentru Samsung, sponsor oficial al CIO, pentru a-și promova noile dispozitive.